Kullanım amacı ve beklentilere göre değişir, zaten arada büyük bir fiyat farkı var. Umarım memnun kalmışsınızdır.
Çok memnunum. Kırmızısını aldım bir de 3978 tl ye amazondan. Yıllardır jbl flip essential kullanıyordum. Charge 6 ve flip 7 arasında kalmıştım. Flip 7 aldım 🥰

Güle güle kullanın 🥰 JBL'nin tek sevmediğim özelliği genel olarak şarj çabuk bitiyor, sizde kullanım süresi nasıl?
Flip essential modelini yıllar önce Media Markt'tan 1000 TL ye almıştım. O zamandan bu zamana hiçbir sorunu olmadı.

%40 evde kullandıysam %60 dışarda ormanda bahçede taşın üstüne koyarak ağaç dalına asarak kullandım. Ses düzeyini ara sıra fullerdim. Genelde en son ses seviyesinden 3-4 diş az şekilde kullanırdım. 5-6 saat kullanırdım. Ertesi gün için de şarj etmeden 2-3 belki 4 saat götürürdü. Tabi bahsettiğim ses seviyesinde.

Flip 7 nin beni şarj konusunda üzeceğini hiç sanmıyorum. 1 haftadır bende neredeyse. Daha dış araziye götürmek nasip olmadı ama evdeki kullanımda jbl uygulaması üzerinden şarj seviyesini takip ediyorum ve gayet olumlu. Ayrıca play time boost diye bir özellik de var. Bunu da açarsam herhalde bana günlerce yeter tek şarjla..

Flip Essential modelini yıllar önce MediaMarkt'tan 1.000 TL'ye almıştım. O zamandan bu zamana hiçbir sorunu olmadı.

%40 evde kullandıysam %60 dışarıda ormanda bahçede taşın üstüne koyarak ağaç dalına asarak kullandım. Ses düzeyini ara sıra fullerdim. Genelde en son ses seviyesinden 3-4 diş az şekilde kullanırdım. 5-6 saat kullanırdım. Ertesi gün için de şarj etmeden 2-3 belki 4 saat götürürdü. Tabii bahsettiğim ses seviyesinde.

Flip 7'nin beni şarj konusunda üzeceğini hiç sanmıyorum. 1 haftadır bende neredeyse. Daha dış araziye götürmek nasip olmadı ama evdeki kullanımda JBL uygulaması üzerinden şarj seviyesini takip ediyorum ve gayet olumlu. Ayrıca play time Boost diye bir özellik de var. Bunu da açarsam herhalde bana günlerce yeter tek şarjla.

Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Uygulama üzerinden yazılım güncellemelerini yapmayı ihmâl etmeyin.