gorko

Çalışkan
1-2 senedir kullandığım JBL Quantum 350 kablosuz kulaklığımla YT videosu izliyordum bir anda güçlü bir sesle zzzzzzttttttttt sesi geldi. Kulaklığı aç kapa yapınca o ses gitti düzeldi şu anda. Bu neden olmuş olabilir? Ayrıca kulaklığı sallayınca soldan içinde ufak bilye var gibi ses geliyor. Ayrıca çok basslı bir müzik olursa falan sol kısımda cızırtı oluyor ufak çok çok nadiren sağdada duyduğumu hatırlıyorum fakat solda genelde.

Hayır pek terlemiyorum arada kardiyo yaparken fakat sadece pedlere geliyor. Bir keresinde su damlaları gelmişti ufak içine muhtemelen o yüzden dolayı diye düşünüyorum. Çünkü o olay olduktan sonra fark ettim bu durumları.
Bu şekilde kullanmam bilgisayara veya bir başka şeye problem çıkarır mı? Yakın zamanda değiştiririm zaten kulaklığı.

Hayır pek terlemiyorum arada kardiyo yaparken fakat sadece pedlere geliyor. Bir keresinde su damlaları gelmişti ufak içine muhtemelen o yüzden dolayı diye düşünüyorum. Çünkü o olay olduktan sonra fark ettim bu durumları.
Bu şekilde kullanmam bilgisayara veya bir başka şeye problem çıkarır mı? Yakın zamanda değiştiririm zaten kulaklığı.
Kulaklık dısında bilgisayarda sorun yaratmaz.