Jeep Compass vs MG HS

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ircoas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 533
  • Etiketler Etiketler
    araç
Makaleler
1
Yer
İzmir
Iyi aksamlar dostlar.

Jeep Compass ve MG HS
(2021-2022 model)

Bu iki araç hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?

2 milyon ve üzeri büçeniz varsa Santa Fe çok daha iyi olacaktır. Hem daha sorunsuz, hem daha performanslı, hem de konfor ve malzeme kalitesi olarak top seviye sınıfında.
1.500.000 civari butce. Kesinlikle elektrikli istemiyoruz. Hybrid veya benzin.

Ben de bir başka güzel öneri olan, Santa Fe'nin kardeşi sayılan Sorento'yu eklemek istiyorum.
Butce 1.500.000 hocam. Dediginiz arabalar 2m ustu.

Yazdigim 2 arac nasildir peki?

@pesimist34 hocam siz anliyorsunuz belli ki. O yuzden yardim istiyorum acikcasi. Etiket icin kusura bakmayin sorun olucaksa.

Ben olsam MG de bakmazdım. Eğer KM yaş boya değişen tarzı yerlerde ek istekleriniz varsa belirtin ona göre yardımcı olalım.
Dusuk kilometre, 2020 ustu. Tramer de cok olmadigi surece sorun yok. Bu fiyatlarda (1.500.000) zaten 2008 ve Bayon var bu ikisi disinda benim gordugum.

Etiket atmanizda sorun yok hocam. Uzakdoğu araclari haricinde 408'i de inceleyin derim. Son modellerini cok begeniyorum. 1.700-800 bandina esnerse mantikli secenek olabilir.

Uzakdogu olarak yine Hyundai Kona 1.6T 177-190PS versiyonlari var 1.700-900 bandinda, hem sıfır hem de sahibinden üzerinde. Bu araba da çok güzel bir arabadir.

Ben, @Eagles ve @Hamza Ensar Sağlam elinden geldigince yardimci olacaktir.

Hocam oralara cikamayiz ne yazik ki. 1.600.000 diyeyim en fazla. Tesekkur ederim hepinize. Dedigim gibi aklima gelen modeller;

Hyundai Bayon
MG HS-ZS
Jeep Compass

Bu araca bayildim mesela.

Bu da iyi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…