Jeep Compass vs MG HS

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ircoas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 533
  • Etiketler Etiketler
    araç
Kona bence bu konuda sizi doyurabilen tek araç olacaktir. Lakin biraz daha biriktirip en azindan 1.700.000 bandina cikmak ve yaş olarak bir üst, bir yeni kasa almak, (belki de 0'a yakin) çok daha mantıklı olacak.
Babami pek ikna edemem gibi 1.700'e. O yuzden yani 1.600 1.500 dedim hocam.
Bence de, ya da daha eski KM yüksek bakılabilir ama o da kumar biraz.
Hayirlisi artik hocam. Yine gelisme olursa yazacagim. Vaktinizi ayirdiginiz icin tesekkurler.

@Pcman80 @pesimist34 @Hamza Ensar Sağlam

MG modelleri fena değil ancak alternatif çok mesela. 2025 model GSR paketli Egea Cross 1.6 Multijet, Kia Stonic ve Ford Puma da bakılabilir. Biraz klostrofobik ama C-HR da güzel bir alternatif. Subaru XV de hiç fena değildir bu arada. Vitara bakılabilir ancak bazı paslanma şikayetleri oluştuğu için almadan önce dikkatli bakmak lazım. PSA kullanıcısı olarak o gruba pek girmeni tavsiye etmem. Bu saydığım modellerde C-HR, Subaru ve Vitara hariç hepsinin şanzımanına güzelce baktırmak önemli çünkü o fiyat aralığında genellikle çift kavrama tercih ediyorlar.

Hocam Egea falan kesinlikle yaklasmiyoruz. Diger modelleri bende gozden gecirdim ancak en begendigim bu oldu. Bir gelisme olursa yazacagim. Teşekkürler ilginiz icin.

@Pcman80 @Eagles @pesimist34

Hocalarim iyi aksamlar. Bugun MG HS 2023 1.5 T-GDI Luxury aracini gorduk babam ile. Arac cok guzel. Kafami tirmalayan konu su. Aktif olarak C180 2010 Estate kullanmaktayiz. Ne kadar eski de olsa Mercedes'den gecilecegi icin icimde bir korku var. Normal mi yani bilemedim bi farkli hissettiriyor.

Son düzenleme:
İkinci elden neden başka bir Mercedes'e geçmiyorsunuz? Suv zorunlu değilse öyle yapın derim.

Tabii bütçe el veriyorsa. Unuttum bütçeyi.

İkinci elden neden başka bir Mercedes'e geçmiyorsunuz? Suv zorunlu değilse öyle yapın derim.

Tabii bütçe el veriyorsa. Unuttum bütçeyi.
Bana kalsa ben 2. Elden E180 Edition E ve C180 W205 kasa onerdim. Ama yasadigimiz yer o kadar berbat ki SUV'ler bile zorlaniyor yollarda. Bir nevi mecburuz SUV almaya. O yuzden kisitli arabalara bakabiliyoruz ne yazik ki. MG HS icime sindi ancak dedigim gibi korku var icimde.

Selamlar,

C de olsa Mercedes en nihayetinde. Korku yasamaniz dogal neticede, biz de buna dayanarak size net bir şekilde MG öneremedik sonucta. Ha güzel araçtır, siz beğenmişsinizdir üstüne diyecek laf yok. Yine de biz önerirken sizin gelecekte yaşayabilecek potansiyel sorunlarinizi da göz önünde bulundurarak konuşmaya çalışıyoruz. Alacağınız firma veya satıcıya servis ve yedek parça temini hakkında bir danışın mesela, ne kadar sürede temin ediyorlar bir sorun. Kasko varsa parça sorun değil ama ne kadar zamanda tedarik edildiği de önemli.

Benim de korktugum sorunlardan biri bu hocam. Bugun arabayi baktigimiz yer zaten hem yetkili bayii hem de servis. Memnun kalan cok fazla insan var gittigimiz bayii-servis'ten. Araba dedigim gibi guzel hocam. Kasko da yaptiracagiz ayrica.

Mevcut bindiğiniz Mercedes son iyi Mercedes modellerinden ve MG ile kıyaslanamaz bile. Birçok konuda gerisinde kalır. MG markası Çinliler satın aldıktan sonra canlandı ancak ben yine de markaya çok sıcak bakamıyorum. Baktığınız model fena olmasa da sağlamlık konusunda Japon araçları size daha uygun duruyor.

Şikayetvar platformuna biraz baktım, gecikmelerden şikayetçi olan insan sayısı da hiç az değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…