aldaci26

Uzman
Dizi ve film izlemek için 128 GB boot SSD, şimdilik de 1 TB SSD'ye ihtiyacım var. Aklımda Kioxia 960GB var. Öneriniz var mıdır?

Dizi ve film izlemek için 128 GB boot SSD, şimdilik de 1 TB SSD'ye ihtiyacım var. Aklımda Kioxia 960GB var. Öneriniz var mıdır?

Aynı SSD'yi kullanıyorum hocam. Eğer hız istiyorsanız onu tercih edebilirsiniz. Aksi takdirde HDD almanız daha mantıklı olacaktır.

Aynı SSD'yi kullanıyorum hocam. Eğer hız istiyorsanız onu tercih edebilirsiniz. Aksi takdirde HDD almanız daha mantıklı olacaktır.

Jellyfin de hız çok bir işine yaramayacak yazma fazla olsa da okuma o kadar sorun çıkarmayacak 1 TB SSD yerine HDD tercih ederdim aktif olarak 1TB WD blue HDD'i jellyfinde kullanıyorum.

Nas yapacak olsam dediğiniz gibi HDD tercih ederdim. Şu an neredeyse HDD fiyatları SSD ile aynı yer yer geçtiği de oluyor. Kolay kolay bozulmayacak bir SSD alıp encode decode sırasında yada ses parçası ile altyazı gömerken koca koca filmlere geçireceğim zaman da azalacak, elektrik tüketimi ve ses gibi problemler de olmayacak. 7/24 aktif sunucu kuracak olsam büyük olasılık ironwolf yada wd red gibi hddleri alır kullanırdım.