Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bir çok Türk üniversitesinin mail adresleri JetBrains'in abused listesinde. Bu yüzden öğrenci mail adresiyle değil GitHub Student Pack ile doğrulama yapılmasını istiyorlar. Marmara Üniversitesi mailiyle ben de aynı problemi yaşadım.
JetBrains abused mail listesine bu linkten ulaşabilirsiniz:
github.com
swot/lib/domains/abused.txt at master · JetBrains/swot
Identify email addresses or domains names that belong to colleges or universities. Help automate the process of approving or rejecting academic discounts. - JetBrains/swot
Hocam aslında okuduğunuzda göreceğinizin dışında bir şey söyleyemeyiz size. TR uzantılı üniversiteler tabii ki destekleniyor.
Ama ülkemizdeki 200 üniversitenin hepsi listelerinde olamaz.
Bu bizim hakkımızda çok acı şeyler gösteriyor aslında. Üniversitenizi ben de bilmiyorum. Belki bir apartman dairesidir. Adamlar haklı.
Orada add your school diye bir link var. Oradan üniversitenizin eklenmesini talep edebilirsiniz.
Bu bizim hakkımızda çok acı şeyler gösteriyor aslında. Üniversitenizi ben de bilmiyorum. Belki bir apartman dairesidir. Adamlar haklı.
Orada add your school diye bir link var. Oradan üniversitenizin eklenmesini talep edebilirsiniz.
Istanbul Universitesi okudugum universite. Taleplere cevap vereceklerini sahsen pek dusunmuyorum.Hocam aslında okuduğunuzda göreceğinizin dışında bir şey söyleyemeyiz size. TR uzantılı üniversiteler tabii ki destekleniyor.
Github Student Pack var onun ile oluyorsa hemen yapabilirim.GitHub Student Pack alıp Github ile almayı deneyebilirsiniz hocam.
- Makaleler
- 8
https://www.jetbrains.com/shop/eform/students linkinde en sağda Github ile doğrulama seçeneği var.Github Student Pack var onun ile oluyorsa hemen yapabilirim.
Github ile doğruladığınızda size ait bir mail adresi istiyor. Okulunkini kullanmak zorunda değilsiniz.
Hallettim sanirim GitHub uzerinden ama neden desteklemiyor acaba?https://www.jetbrains.com/shop/eform/students linkinde en sağda Github ile doğrulama seçeneği var.
Eki Görüntüle 109202
Github ile doğruladığınızda size ait bir mail adresi istiyor. Okulunkini kullanmak zorunda değilsiniz.
Eki Görüntüle 109203
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 3
Bilmiyoruz. Belki de hiçbir İstanbul Üniversitesi öğrencisi oradaki add your school butonuna basmamıştır.Hallettim sanirim GitHub uzerinden ama neden desteklemiyor acaba?
Okumayı bilmiyoruz veya İngilizce okumak istemiyoruz ülkecek sanırsam.Bilmiyoruz. Belki de hiçbir İstanbul Üniversitesi öğrencisi oradaki add your school butonuna basmamıştır.
Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
Bir çok Türk üniversitesinin mail adresleri JetBrains'in abused listesinde. Bu yüzden öğrenci mail adresiyle değil GitHub Student Pack ile doğrulama yapılmasını istiyorlar. Marmara Üniversitesi mailiyle ben de aynı problemi yaşadım.
github.com
swot/lib/domains/abused.txt at master · JetBrains/swot
Identify email addresses or domains names that belong to colleges or universities. Help automate the process of approving or rejecting academic discounts. - JetBrains/swot
- Makaleler
- 3
Moderatörlere söyledik ama laf dinletemiyoruz.
github.com
swot/lib/domains/abused.txt at 0245b0a444efd6fcb24b11e8cd30f641bf373d07 · JetBrains/swot
Yeni konular
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı