Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Que

Yetkin
Makaleler
4
Yer
adana
Jetbrains'de üyelik almaya çalışıyorum fakat aşağıda bırakmış olduğum hatayı almaktayım. Jetbrains .tr uzantılı edu epostalarını desteklemiyor mu?

Dosya Ekleri

• 1734827364620.webp
    1734827364620.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bir çok Türk üniversitesinin mail adresleri JetBrains'in abused listesinde. Bu yüzden öğrenci mail adresiyle değil GitHub Student Pack ile doğrulama yapılmasını istiyorlar. Marmara Üniversitesi mailiyle ben de aynı problemi yaşadım.

JetBrains abused mail listesine bu linkten ulaşabilirsiniz:
Hocam aslında okuduğunuzda göreceğinizin dışında bir şey söyleyemeyiz size. TR uzantılı üniversiteler tabii ki destekleniyor.
Ama ülkemizdeki 200 üniversitenin hepsi listelerinde olamaz.
Bu bizim hakkımızda çok acı şeyler gösteriyor aslında. Üniversitenizi ben de bilmiyorum. Belki bir apartman dairesidir. Adamlar haklı.
Orada add your school diye bir link var. Oradan üniversitenizin eklenmesini talep edebilirsiniz.

Hocam aslında okuduğunuzda göreceğinizin dışında bir şey söyleyemeyiz size. TR uzantılı üniversiteler tabii ki destekleniyor.
Ama ülkemizdeki 200 üniversitenin hepsi listelerinde olamaz.
Bu bizim hakkımızda çok acı şeyler gösteriyor aslında. Üniversitenizi ben de bilmiyorum. Belki bir apartman dairesidir. Adamlar haklı.
Orada add your school diye bir link var. Oradan üniversitenizin eklenmesini talep edebilirsiniz.
Istanbul Universitesi okudugum universite. Taleplere cevap vereceklerini sahsen pek dusunmuyorum.

GitHub Student Pack alıp Github ile almayı deneyebilirsiniz hocam.
Github Student Pack var onun ile oluyorsa hemen yapabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir çok Türk üniversitesinin mail adresleri JetBrains'in abused listesinde. Bu yüzden öğrenci mail adresiyle değil GitHub Student Pack ile doğrulama yapılmasını istiyorlar. Marmara Üniversitesi mailiyle ben de aynı problemi yaşadım.

JetBrains abused mail listesine bu linkten ulaşabilirsiniz:

Çözüm