özkan2345

Uzman
Öncelikle herkese selamünaleyküm demek istiyorum. 3 ay önce Jginyue X99M-H D4 anakart almıştım. BIOS güncellemesinden sonra USB portları çalışmamaya başladı. BIOS’u geri döndürmeyi denedim ama olmadı. Fabrika ayarlarına sıfırladım, yine düzelmedi. ChatGPT’ye de sordum, o da çözemedi.

Saticiya parayi elden degilde dijital ortamdan aktardiysaniz ve odeme yaparken ne icin yaptiginizi aciklamada belirttiyseniz ne soylediginin hicbir onemi kalmaz. THH'ne basvurup kazanirsiniz. Elden verdiyseniz ya da ispat edemiyorsaniz gecmis olsun tabii.

Cozum için sunu deneyebilirsiniz. Ayni anakartin uzerindeki BIOS'u yedek alip bu anakarta yazmak cozebilir. Garantiyi devreye sokamiyorsaniz satici firma ile hemen baglari koparmayin. Once ellerinde anakart varsa BIOS yedegi isteyin. Olmazsa forumlardan ayni anakarti kullanan diger kullanicilardan yardim isteyebilirsiniz.

Saticiya parayi elden degilde dijital ortamdan aktardiysaniz ve odeme yaparken ne icin yaptiginizi aciklamada belirttiyseniz ne soylediginin hiçbir onemi kalmaz. THH'ne basvurup kazanirsiniz. Elden verdiyseniz ya da ispat edemiyorsaniz gecmis olsun tabii.

Cozum için sunu deneyebilirsiniz. Ayni anakartin uzerindeki BIOS'u yedek alip bu anakarta yazmak cozebilir. Garantiyi devreye sokamiyorsaniz satici firma ile hemen baglari koparmayin. Once ellerinde anakart varsa BIOS yedegi isteyin. Olmazsa forumlardan ayni anakarti kullanan diger kullanicilardan yardim isteyebilirsiniz.

Hepsiburada'dan aldım ismi dijibazar.