Ben şu anda aktif olarak Trump'ı destekliyorum. Eğer sözünde durur ve ABD üniversitelerinden mezun olanlara mezuniyet belgesi yanında green card da verirse, tadından yenmez ve ABD için çok güzel bir gelişme olur.
Amerika'nın sjw woke feminist tayfası kadın adaya daha sıcak bakar ve oyları artabilir. Ama muhafazakar kesim için tam tersi etki yaratabilir. Muhafazakar oylar iyice Trumpa kayabilir. Bence Trump kazanabilir. Popülaritesi göz önüne alınınca rakibine fark atabilir. Ayrıca Joe Bidenden dolayı gelen hayal kırıklığı vardır Demokratik Partiye ABD de.
ABD Başkanlığı görevi çarşamba günü resmen sona erecek olan Donald Trump videolu veda mesajı yayınladı. Trump mesajında, "Onlarca yıl sonra yeni savaş başlatmayan ilk başkan olduğum için de kendimle gurur duyuyorum” dedi. Joe Biden yönetimi için de değerlendirmede bulunan Trump, “Bu hafta yeni...
Trump bu ülkeye aşırı yatırım yapıyor. Hatta Trump Tower var burada. Çalıştığım adliyeye yakın olduğundan bilirim. Adamın en güzel binası Türkiye`de falan. Neden müşterilerini fakirleştirsin ki Trump?