Herhalde Windows yüklü, ondandır hocam.Güncellemesini yapmamışlar, RogueAI olmuş bu adam, kafasına göre karar veriyo.
Detaylar
Kim cevapladı?Uzun adam boş yapmasa yatırımcılar çekilmez ve ₺ bu kadar değer kaybetmezdi.
Yıllar boyunca faiz haram deyip yatırımcıyı kaçırması bir örnek mesela. İşin sonunda faizi arttırmak zorunda kaldı ama iş işten geçmişti. :/
Aeronight
Üstün
Dostum şunu söyleyeyim sana: Trump diğerleri kadar emperyalist değil. Okyanus ötesinden başka ülkelere sataşmıyor. Biden denen AI'ın direkt Türklere yaptığı ırkçı söylemler var. Tekrarlıyorum ve maymunca anlatıyorum: Uzun adam boş yapmak, yatırımcılar kaçmak, Trump 'sen naptın uzun adam' demek, yatırımcılar iyice korkup kaçmak, TL zort olmak.Trump dışındaki kişileri bilmiyorum da. Doların ülkemizde bu kadar artma sebeplerinden biri Trump.
Bu "yatırımcı gelmez" muhabbetini de anlamıyorum. Bir ezberdir gidiyor. Kaçırdığım bir nokta var da ben mi at gözlüğü takıyorum anlamıyorum yani.Uzun adam boş yapmasa yatırımcılar çekilmez ve ₺ bu kadar değer kaybetmezdi.
İşçiyi sömürme rahatlığını bulan -mesela Türkiye- her yatırımcı koşarak gelir arkadaşlar. İliç'te önlem almadan ülkenin madenlerini çıkarırlar, göçük sonrası en ufak yaptırım almazlar mesela.
Unutmamak gerek Ermeni Soykırımını tanıyarak bize karşı olduğunu gösterdi Biden.Dostum şunu söyleyeyim sana: Trump diğerleri kadar emperyalist değil. Okyanus ötesinden başka ülkelere sataşmıyor. Biden denen AI'ın direkt Türklere yaptığı ırkçı söylemler var. Tekrarlıyorum ve maymunca anlatıyorum: Uzun adam boş yapmak, yatırımcılar kaçmak, Trump 'sen naptın uzun adam' demek, yatırımcılar iyice korkup kaçmak, TL zort olmak.
- Makaleler
- 7
- Makaleler
- 9
Trump dışındaki kişileri bilmiyorum da. Doların ülkemizde bu kadar artma sebeplerinden biri trump.
Trump görevi bittiğinde dolar 7.44'tü?
Doları da o zaman Joe Biden uçuruyor (!)
Dede oldun ya ABD ile ne işin var? 
Emlakçı ve zombi başkan gördüğümüze göre, bence bir kadın başkan da görelim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-