Tam da ben açıyordum. :D

Böyle bir ülkenin başkanlığını üstlenmek için çok yaşlıydı zaten.

Trump dışındaki kişileri bilmiyorum da. Doların ülkemizde bu kadar artma sebeplerinden biri Trump.
Dostum şunu söyleyeyim sana: Trump diğerleri kadar emperyalist değil. Okyanus ötesinden başka ülkelere sataşmıyor. Biden denen AI'ın direkt Türklere yaptığı ırkçı söylemler var. Tekrarlıyorum ve maymunca anlatıyorum: Uzun adam boş yapmak, yatırımcılar kaçmak, Trump 'sen naptın uzun adam' demek, yatırımcılar iyice korkup kaçmak, TL zort olmak.

Uzun adam boş yapmasa yatırımcılar çekilmez ve ₺ bu kadar değer kaybetmezdi.
Bu "yatırımcı gelmez" muhabbetini de anlamıyorum. Bir ezberdir gidiyor. Kaçırdığım bir nokta var da ben mi at gözlüğü takıyorum anlamıyorum yani.

İşçiyi sömürme rahatlığını bulan -mesela Türkiye- her yatırımcı koşarak gelir arkadaşlar. İliç'te önlem almadan ülkenin madenlerini çıkarırlar, göçük sonrası en ufak yaptırım almazlar mesela.

Dostum şunu söyleyeyim sana: Trump diğerleri kadar emperyalist değil. Okyanus ötesinden başka ülkelere sataşmıyor. Biden denen AI'ın direkt Türklere yaptığı ırkçı söylemler var. Tekrarlıyorum ve maymunca anlatıyorum: Uzun adam boş yapmak, yatırımcılar kaçmak, Trump 'sen naptın uzun adam' demek, yatırımcılar iyice korkup kaçmak, TL zort olmak.
Unutmamak gerek Ermeni Soykırımını tanıyarak bize karşı olduğunu gösterdi Biden.

;)

confused-joe-biden.gif