ibrhmdurna

Uzman
Jumbum üzerinden 18 Şubat 2025 tarihinde Lian-li fanlar satın aldım. Satın alırken ürünün 27 Mart 2025 tarihinde teslim edileceği yazıyordu. Normalde yarın teslim edilmesi gerekiyor ama hala ne kargoya verildi. Ne de hazırlandığına dair bir bilgilendirme yapıldı. Whatsapp üzerinden yazdığımda geri dönüş yapmıyorlar ve bir bilgilendirme yapmıyorlar. Daha öncesinde normal teslimatlı ürünler aldığımda bir problem yaşamadım ama geç teslimatlı ürünlerde hiç bir bilgilendirme olmaması endişe ettirdi çünkü bazı insanlara belirtilen tarihten çok daha geç tarihte teslim edilmiş. Bu siteye nasıl ulaşabilir ve bilgilendirme alabilirim?

Eninde sonunda gönderiyorlar merak etmeyin. Benim noctua fanlar da geç geldi. Fakat madur etmemek için birim fiyatı daha pahalı olan NF-A14 G2 PWM yollamışlar. Acil ihtiyacım olmasa iade ederdim, çünkü ben 2 li paket halinde almıştım (aynı fanları). İki fanın arasında pwm farkı olup ses profili iyileşiyordu. Tabi o iş yalan oldu...

Eninde sonunda gönderiyorlar merak etmeyin. Benim noctua fanlar da geç geldi. Fakat madur etmemek için birim fiyatı daha pahalı olan NF-A14 G2 PWM yollamışlar. Acil ihtiyacım olmasa iade ederdim, çünkü ben 2 li paket halinde almıştım (aynı fanları). İki fanın arasında pwm farkı olup ses profili iyileşiyordu. Tabi o iş yalan oldu...
Sizin ne kadar gecikmişti hocam. Söz verdikleri tarihin üzerinden

Düz teslim edilmesi gereken siparişim tabi ki gelmedi :) O kadar süre beklediğimle kaldım. Bir de muhattap kimseyi bulamıyorum. @Jumbum

Umarım benim bu deneyimimi ileride bu siteden sipariş edecek arkadaşlar görür. Siparişinizde olumsuz bir deneyim yaşadığınız zaman muhattap olabilecek kimseyi bulamıyorsunuz arkadaşlar. Sizinle kimse iletişime geçmiyor.

Son düzenleme:
Sizin ne kadar gecikmişti hocam. Söz verdikleri tarihin üzerinden

Düz teslim edilmesi gereken siparişim tabi ki gelmedi :) O kadar süre beklediğimle kaldım. Bir de muhattap kimseyi bulamıyorum. @Jumbum

Umarım benim bu deneyimimi ileride bu siteden sipariş edecek arkadaşlar görür. Siparişinizde olumsuz bir deneyim yaşadığınız zaman muhattap olabilecek kimseyi bulamıyorsunuz arkadaşlar. Sizinle kimse iletişime geçmiyor.
Hatırlamıyorum, 1 hafta kadardı sanırsam.

Merhaba,
Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Yaklaşık 9 yıllık sektör tecrübemizin son 3 yılında bir model belirleyip Türkiye' de olmayan markalar, Türkiye'deki distirübitörlerin getirmediği ürünlerden yola çıkarak sadece e-ticaret üzerinden ticari faaliyetlere başladık. 2024 sonu nihayetinde fiziki mağazamızı kapatıp yurtdışında ve yurtiçinde yeni şirket kurup faaliyetlerimizi talepler doğrultusunda şekillendirmeye devam ediyoruz.

An itibariyle sorunlarımızı sıraladığımızda en üstte iletişim olduğu kesindir. Ancak sorunlarımızı "minimum maliyet" ile çözmemiz gerekiyor ki minimum rakamı son kullanıcıya ulaştırabilelim. Bu nedenle iletişim hattına bazen teknik servis, bazen muhasebe, bazen işletme sahibi yanıt vermektedir. Kısa zaman içinde ticket sistemini aktif edecek ve daha verimli bir yapı sunulacak.

Tedarik sorunu; 3 yıl önce yurtdışında 1 tedarikçimiz varken şimdi Avrupa'da 5, Avrupa dışında 1 tedarikçimiz mevcuttur. Bu dağıtıcı/toptancı firmalardan ürün bazlı termin süreleri tarafımıza iletilmekte ve bunu sitemizde geç sipariş etiketli ürünlerde "öngörülen teslimat zamanı" olarak belirtmekteyiz. Ancak her şey 4/4lük olmuyor. Tıpkı size şu tarihte gelecek bu ürün dediğimiz gibi bizde tarih alıyoruz ve yine tıpkı size maalesef ürün 3 hafta ertelendi dediğimiz gibi bize de maalesef ürün Çin'den bize 1 ay sonra geliyor iptal oldu sevkiyat yanıtı gelebiliyor.
İşte o an sıkıntının başladığı an oluyor. Hemen alternatif tedarikçilere ulaşıyor ve siparişimizi öngörülen zaman içinde ulaştırmanın yollarını arıyoruz ancak bazen olmuyor.

Forumlara ve şikayet sitelerine zaten genel olarak sorun yaşayanlar yazdığı için başarıyla teslim ettiğimiz yüzlerce siparişten genellikle kimsenin haberi olmuyor. Google reviews yorumları ve sitemizin sol altında google gerçek müşteri puanlamasını bu nedenle aktif ettik. Umuyoruz ki bu alandaki puanlamamız maksimum seviyede kalacaktır.

Lian Li; Bu markanın özelinde de şöyle bir durum mevcut; Marka yeni nesil fanları hızlıca piyasaya sundu "wireless" serisi. Hal böyle olunca bazı ürünleri EOL yaptı ve TL, SL-INF gibi wireless olmayan ürünlerin dağıtımını erteledi. Türkiye distirübitöründe de stok sayısı yetersiz kalınca yaklaşık 15 müşterimiz etkilendi. Bu marka özelinde daha az sorun olması için özel çaba harcadığımızı bilmenizi isteriz.

Özetle haklısınız, para iadesi teklifi, sipariş iptal teklifi çok can sıkıcı. Telafisi için teklif ve önerilerinize açığız.