Yer
Trabzon
Merhaba arkadaşlar 11 Nisan tarihinde Jumbum üzerinden sıvı soğutma, fanlar ve fan kontrolcü siparişi verdim ve öngörülen tarih 20 Mayıs olarak görünüyordu. Ancak henüz bir bilgilendirme yapılmadı. Adıma bir kargo olduğuna dair mesajda gelmedi. 16 Mayıs tarihinde kendilerine talep oluşturdum. Ancak geri dönüş yapmadılar. WhatsApp üzerinden gönderdiğim mesajlarda kendilerine iletilmiyor. Mail attım cevap vermiyorlar. Arıyorum ulaşamıyorum. Siparişim hakkında kendileriyle nasıl iletişime geçip durumu hakkında bilgi edinebilirim. Araştırdığımda kendileri güvenilir bir satıcı olarak görünüyor. Google yorumları da gayet olumlu. Dolandırılmamışımdır inşallah. @Jumbum

Merhaba arkadaşlar 11 Nisan tarihinde jumbum üzerinden sıvı soğutma, fanlar ve fan kontrolcü siparişi verdim ve öngörülen tarih 20 Mayıs olarak görünüyordu. Ancak henüz bir bilgilendirme yapılmadı. Adıma bir kargo olduğuna dair mesajda gelmedi. 16 Mayıs tarihinde kendilerine talep oluşturdum. Ancak geri dönüş yapmadılar. WhatsApp üzerinden gönderdiğim mesajlarda kendilerine iletilmiyor. Mail attım cevap vermiyorlar. Arıyorum ulaşamıyorum. Siparişim hakkında kendileriyle nasıl iletişime geçip durumu hakkında bilgi edinebilirim. Araştırdığımda kendileri güvenilir bir satıcı olarak görünüyor. Google yorumları da gayet olumlu. Dolandırılmamışımdır inşallah. @Jumbum

Maile genel de 1 iş günü için de cevap veriyorlar. Arkadaşıma 1 ay önce 15 gün geçikmeli teslimat yaptılar teslimat gecikebilir.

Maile genel de 1 iş günü için de cevap veriyorlar. Arkadaşıma 1 ay önce 15 gün geçikmeli teslimat yaptılar teslimat gecikebilir.

Anladım sipariş sonrası kendileriyle iletişime geçtiğimde teslimat tarihinde elinizde olacak gecikme yaşanmayacak dediler. Şimdi bende sistem parçalarının tamamını aldım. Oradan gelecek olan parçaları bekliyorum eğer iptal olursa aldıklarımda boşa gitmiş olacak çünkü aldığım parçalara göre bir ekosistem yaptım.

3 adet NF-A14 G2 PWM Sx2-PP set fan almıştım (yani toplamda 6 adet), geç tehsimatlı üründü. Birkaç gün geç olsa da tarafıma gönderilmişti. Sıkıntı olan ise ben set halinde almama rağmen 6 adet teker teker NF-A14 G2 PWM fan gönderilmişti. Normalde 6 adet teker teker daha pahalı, fakat beni mağdur etmemek için teker teker gönderdiler. (Sx2-PP de teslimat sorunu yaşamamışlar. Sx2-PP dediğimiz bir kutu içerisinde iki adet NF-A14 G2 PWM fan oluyor ve bu fanlar otomatik olarak aynı pwm'i verseniz bile ikisi aynı pwm de çalışmıyor. Ses profili daha iyi oluyor)
Ha benim işime geldi mi, hayır. Çünkü ben parasından dolayı değil -+ %5 pwm farkı olduğundan dolayı ses profili daha iyi olsun diye set halinde almıştım...
Bu durumu da onlara bildirdim, iade kabul edeceklerini söylediler ama göndermedim. Tekrar birkaç ay beklemek istemiyordum çünkü.
Aslında konsept olarak güzel iş yapıyorlar, ama iletişim konularında eksiklikleri var. İçiniz rahat olsun, dolandırılmadınız.

3 adet NF-A14 G2 PWM SX2-pp set fan almıştım (yani toplamda 6 adet), geç tehsimatlı üründü. Birkaç gün geç olsa da tarafıma gönderilmişti. Sıkıntı olan ise ben set halinde almama rağmen 6 adet teker teker NF-A14 G2 PWM fan gönderilmişti. Normalde 6 adet teker teker daha pahalı, fakat beni mağdur etmemek için teker teker gönderdiler. (SX2-pp de teslimat sorunu yaşamamışlar. SX2-pp dediğimiz bir kutu içerisinde iki adet NF-A14 G2 PWM fan oluyor ve bu fanlar otomatik olarak aynı PWM'i verseniz bile ikisi aynı PWM de çalışmıyor. Ses profili daha iyi oluyor)
Ha benim işime geldi mi, hayır. Çünkü ben parasından dolayı değil -+ %5 PWM farkı olduğundan dolayı ses profili daha iyi olsun diye set halinde almıştım...
Bu durumu da onlara bildirdim, iade kabul edeceklerini söylediler ama göndermedim. Tekrar birkaç ay beklemek istemiyordum çünkü.
Aslında konsept olarak güzel iş yapıyorlar ama iletişim konularında eksiklikleri var. İçiniz rahat olsun, dolandırılmadınız.

Hocam tek korkum iptal olması çünkü Phanteks ürünleri aldım. Aldığım parçalara uygun olarak buradan kasa ve kasanın ledlerini aldım. Eğer iptal olursa ne yapacağım onu düşünüyorum.