Yer
Trabzon
Jumbum üzerinden 11 Nisan tarihinde resimdeki ürünleri sipariş verdim tahmini teslim tarihi 20 Mayıs dediler. 20 Mayıs'ta uzun uğraşlar sonucu kendileriyle iletişime geçtim. Phanteks ürünlerinin sevkiyatı aksamış dilersem iptal edebileceğimi beklersem 25 gün daha beklememi söylediler. Bende bekleyeceğimi söyledim (çünkü aldığım parçalarla uygun olması için NV5 kasa ve ledlerini aldım). Ayın 12'si oldu. Halen daha ne bir cevap ne bir iletişim ne bir bilgilendirme mail atıyorum dönmüyorlar. İletişim sayfasından form yolluyorum aramıyorlar, var olan talep yazıyorum cevap vermiyorlar (yeni talep açılamıyor artık ne hikmetse). Bir sürü alışveriş sitesinden siparişlerim oldu bunlar kadar rezalet bir müşteri hizmetleri böyle ilgisizlik daha görmedim. Neyi amaçlıyorlar ne yapmak istiyorlar anlamış değilim. @Jumbum artık bir bilgilendirme yapabilirseniz çok mutlu olacağım. Var olan bir sipariş hakkında ufak bir bilgilendirme bu kadar zor olmamalı.

1.webp

2.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya aracı olsun önemli değil. Aracıda olsa sen bir satıcısın insan minimumda da olsa bir müşteri memnuniyeti sağlar. Siparişin üstünden az değil 2 ay geçmiş ve müşterin bir bilgilendirme talep ediyor sen cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyorsun. Ne bir telefon numaran var ne bir talep sistemin var bir de ben satıcıyım aracıyım diye satış yapmaya çalışıyorsun. Çok yazık gerçekten, ürünlerim gelse bile jumbum üzerinden ilk ve son alışverişimdir. Burada da paylaşıyorum ki aman dikkat yurt dışı ürünü almaya karar verirseniz bu süreç aklınızda bulunsun.

Merhaba, teknik bir yazılım sorunundan dolayı destek merkezinde iletişim kesilmiş, kontrol edildiğinde kargonuz yola çıkmış görülmektedir. Güzel günlerde kullanın.

Merhaba, teknik bir yazılım sorunundan dolayı destek merkezinde iletişim kesilmiş, kontrol edildiğinde kargonuz yola çıkmış görülmektedir. Güzel günlerde kullanın.

Merhaba, teşekkürler şimdi ürünleri bekliyorum. Ancak çok acil bir iletişim numaranızın olması lazım. Forumda sizlerin satıcılığın sizlere güvenen ve öneren yüzlerce insan var. Ya da böyle sorunlarda en azından müşteri ile iletişime geçip bir bilgilendirme yapmanız ve müşteriyi en azından rahatlatmanız lazım. Az bir süre değil 3 ay bekledim. İnanın beklemekten daha çok sizinle olan iletişimsizlik beni yordu. Bir de yeriniz var olan adresinizde mi? Keza arkadaşımı gönderdim en azından bir iletişim numarası alması için ancak olduğunuz yerde başka bir dükkan olduğunu ve yaklaşık 6 ay 1 yıl kadar önce kapattığınızı söylediler.

Merhaba, teşekkürler şimdi ürünleri bekliyorum. Ancak çok acil bir iletişim numaranızın olması lazım. Forumda sizlerin satıcılığın sizlere güvenen ve öneren yüzlerce insan var. Ya da böyle sorunlarda en azından müşteri ile iletişime geçip bir bilgilendirme yapmanız ve müşteriyi en azından rahatlatmanız lazım. Az bir süre değil 3 ay bekledim. İnanın beklemekten daha çok sizinle olan iletişimsizlik beni yordu. Bir de yeriniz var olan adresinizde mi? Keza arkadaşımı gönderdim en azından bir iletişim numarası alması için ancak olduğunuz yerde başka bir dükkan olduğunu ve yaklaşık 6 ay 1 yıl kadar önce kapattığınızı söylediler.
İstihbarat geldi :) Mahallede birileri soruşturmuş Karadenizden diye; özeti şu ki fiziki mağazamızı 2025 yılında kapattık, şirket değişikliği ve köklü değişikliklere gidildi. Sadece Online hizmet veren depo yapısına geçildi. (https://www.jumbum.com.tr/hakkimizda -
Firmamız, Akhisar 'da bulunan ofisimizde sadece e-ticaret hizmeti sunmaktadır. Adresimizden ürün teslimatı veya ürün satışı yapılmamaktadır.)

Ancak son zamanlarsa web sitesinin kodlamasında değişiklikler yaparken bazı sorunlar tespit edildi düzeltildi. (destek merkezi bölümü) Bu nedenle epey kulaklarımız çınladı farkındayız. Ancak her şeyi çözeceğiz yavaş, emin adımlarla...

İstihbarat geldi :) mahallede birileri soruşturmuş Karadeniz'den diye; özeti şu ki fiziki mağazamızı 2025 yılında kapattık, şirket değişikliği ve köklü değişikliklere gidildi. Sadece online hizmet veren depo yapısına geçildi. (https://www.jumbum.com.tr/hakkimizda -
Firmamız, Akhisar'da bulunan ofisimizde sadece e-ticaret hizmeti sunmaktadır. Adresimizden ürün teslimatı veya ürün satışı yapılmamaktadır.)

Ancak son zamanlarsa web sitesinin kodlamasında değişiklikler yaparken bazı sorunlar tespit edildi düzeltildi. (destek merkezi bölümü) bu nedenle epey kulaklarımız çınladı farkındayız. Ancak her şeyi çözeceğiz yavaş, emin adımlarla...

Doğrudur :). Yanlış anlaşılmak istemem. Yaptığınız işi başarılı bir şekilde yerine getirebilen tek firmasınız. Çünkü ben görmedim duymadım bana şu ürün lazım Türkiye'de yok getirtebilir misiniz? Deyip de 5 dk sonra siteye o ürünü ekleyebilen. Bu konuda sizleri gerçekten canı gönülden tebrik ediyorum. Ancak eksiklerin sizde farkındasınız. Kendi adıma ürünüm kötü olsun ama ben memnun olayım satıcının arkamda olduğunu bana destek olduğunu sattığı ürünün arkasında durduğunu bileyim bu bana daha büyük bir nimettir. Bende satıcıyım mağazam Trabzon Pazarı (bir dileğiniz olursa benimle iletişime geçebilirsiniz) az çok anlıyorum sizleri ama bir bilgilendirme lütfen :). En kısa zamanda eksiklerinizin giderilip şahlanmanız dileğiyle kolaylıklar diliyorum.