Bildiğim kadarıyla evet.

Mini olmayanlar e-ATX oluyor bildiğim kadarıyla.

Peki sizce V100 modeli mi daha iyi yoksa mini V2 mi yan taraftaki fanları falan satıp asia horse kombinasyon yapabilirim fakat V100 modeli de hoş duruyor bütçeden kısıp kampanya olursa onu almak daha mı mantıklı sizce ne yapayım.

Peki sizce V100 modeli mi daha iyi yoksa mini V2 mi yan taraftaki fanları falan satıp asia horse kombinasyon yapabilirim fakat V100 modeli de hoş duruyor bütçeden kısıp kampanya olursa onu almak daha mı mantıklı sizce ne yapayım.
Tam anakart modeli ve ekran kartı modeliniz nedir?

mATX anakart alacağım sanırım şu an İncehesap ile savaş içerisindeyiz onlar iade yapmıyor bende baskılıyorum ATX uyguna bulabilsem alacağım ama en düşük 7K ekran kartı şu an 3050 fakat ileride 9070XT geçeceğim.
mATX anakart, E-ATX kasa da devede kulak kalıyor. Kendimden biliyorum. ATX anakart kullanacaksanız bence yine Mini V2 daha iyi olur, E-ATX çok büyük benim şahsi fikrim. Yine de size kalmış.

mATX anakart, e-ATX kasa da devede kulak kalıyor. Kendimden biliyorum. ATX anakart kullanacaksanız bence yine mini V2 daha iyi olur, e-ATX çok büyük benim şahsi fikrim. Yine de size kalmış.

Fanları RGB olsa iyi olur muş fanların özellikleri de bilemiyoruz baktım da bulamadım ederi nedir ki acaba ben 7 tane falan asia horse alsam 3+3 reverse 1 tane de egzoz en azından kasadaki fanları bir kısmını karşılar mı atabilirsem onu düşünüyorum yoksa kasa mükemmel amacım düşük bütçeden güzel bir şey çıkarabilmek.

Fanları RGB olsa iyi olur muş fanların özellikleri de bilemiyoruz baktım da bulamadım ederi nedir ki acaba ben 7 tane falan asia horse alsam 3+3 reverse 1 tane de egzoz en azından kasadaki fanları bir kısmını karşılar mı atabilirsem onu düşünüyorum yoksa kasa mükemmel amacım düşük bütçeden güzel bir şey çıkarabilmek.
Karşılar.