348375
Deneyimli
@michaelscofield akvaryum var mı attığınız Lian Li tarzında.
Fanlı olarak bu iyi gibi, geçen gün Gaminggecesi'nde 3.499 TL civarıydı.@michaelscofield akvaryum var mı attığınız Lian Li tarzında.
Fanlı olarak bu iyi gibi, geçen gün gaminggecesi'nde 3.499 TL civarıydı.
Bir de bu var:
MSI'ın bu kasası güzel fakat mATX:
ATX olarak bir de bu:
F/P olarak bu arkadaş alınır:
Bildiğim kadarıyla evet.Bu arada mini olan kasanın içerisindeki fanları reverse mi?
Mini olmayanlar E-ATX oluyor bildiğim kadarıyla.
Bildiğim kadarıyla evet.
Mini olmayanlar e-ATX oluyor bildiğim kadarıyla.
Tam anakart modeli ve ekran kartı modeliniz nedir?Peki sizce V100 modeli mi daha iyi yoksa mini V2 mi yan taraftaki fanları falan satıp asia horse kombinasyon yapabilirim fakat V100 modeli de hoş duruyor bütçeden kısıp kampanya olursa onu almak daha mı mantıklı sizce ne yapayım.
Tam anakart modeli ve ekran kartı modeliniz nedir?
mATX anakart, E-ATX kasa da devede kulak kalıyor. Kendimden biliyorum. ATX anakart kullanacaksanız bence yine Mini V2 daha iyi olur, E-ATX çok büyük benim şahsi fikrim. Yine de size kalmış.mATX anakart alacağım sanırım şu an İncehesap ile savaş içerisindeyiz onlar iade yapmıyor bende baskılıyorum ATX uyguna bulabilsem alacağım ama en düşük 7K ekran kartı şu an 3050 fakat ileride 9070XT geçeceğim.
mATX anakart, e-ATX kasa da devede kulak kalıyor. Kendimden biliyorum. ATX anakart kullanacaksanız bence yine mini V2 daha iyi olur, e-ATX çok büyük benim şahsi fikrim. Yine de size kalmış.
Karşılar.Fanları RGB olsa iyi olur muş fanların özellikleri de bilemiyoruz baktım da bulamadım ederi nedir ki acaba ben 7 tane falan asia horse alsam 3+3 reverse 1 tane de egzoz en azından kasadaki fanları bir kısmını karşılar mı atabilirsem onu düşünüyorum yoksa kasa mükemmel amacım düşük bütçeden güzel bir şey çıkarabilmek.