Merhaba. Normalde kendilerinin canlı desteği olsa oraya soracaktım fakat bulamadım sitelerinde. Sadece e-posta ile destek buldum, o da hızlı olmaz diye burada konu açmaya karar verdim. 10 Ocak 2025 tarihinde Jumbum'dan Lian Li fan siparişi verdim. Teslimat olarak 18 şubat yani yarın gözükürken halen ''tedarik sürecinde'' olarak gözüküyor sipariş. ''Özel sipariş'' olduğu için iptal etme şansım da yok. Kendilerinden daha önce sipariş vermiş arkadaşlar varsa benzer durumlar başınıza geldi mi acaba? Yarın da gelmezse e-posta ile halletmeye çalışacağım.

Lian Li fan grubunda, Wireless serileri çıktığı için tedarikte markadan kaynaklı gecikmeler oldu. TR disitibitörü dahil nasiplendi. Şubat ortası gelmesi beklenen ürünler Mart ortasına sarktı.

Teslimat tarihinde tarafınıza ulaşmayan ünün için hemen iade talebi oluşturunuz. Hızlıca işleme alınacaktır. Elimizde olmayan sebeplerden kaynaklı gecikmelerden dolayı özür dileriz.

Lian Li fan grubunda, Wireless serileri çıktığı için tedarikte markadan kaynaklı gecikmeler oldu. TR disitibitörü dahil nasiplendi. Şubat ortası gelmesi beklenen ürünler Mart ortasına sarktı.

Teslimat tarihinde tarafınıza ulaşmayan ünün için hemen iade talebi oluşturunuz. Hızlıca işleme alınacaktır. Elimizde olmayan sebeplerden kaynaklı gecikmelerden dolayı özür dileriz.
O fanları başka yerde bulamamam muhtemel hocam. İade oluşturmasam mart ortası gibi gelecek midir?

@Jumbum

Son düzenleme: