Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MasterKing25

Yetkin
Yer
Erzurum
Merhaba,

Son zamanlarda K-Lite Codec kullandığımda videolardaki renkler vs. çok karanlık görünüyor. Bunu düzeltmenin yolu var mı kalıcı olarak? Zamanında Recep abininde K-Lite Codec için önerdiği DXVA2 native seçeneğini denedim bu videoyu izleyip, başka bir ayar değiştirmediğimde de yine aynı sorunu yaşıyorum.

Bahsettiğim video

K-Lite Codec:
TW3 Gameplay Video.mp4_snapshot_05.56.600.webp

Windows 11'in kendi tarayıcısı:
TW3 Gameplay Video - frame at 5m48s.webp

Çözüm
Okulda akılla tahtalarda da Windows yüklü ve bazı videolarda bu hata oluyor. VLC Player da denedim, kaliteli değil. PotPlayer öneririm hem Windows hem Android telefonda. Özellikle HDR içerikte çok doğru iş yapıyor PotPlayer.
Okulda akılla tahtalarda da Windows yüklü ve bazı videolarda bu hata oluyor. VLC Player da denedim, kaliteli değil. PotPlayer öneririm hem Windows hem Android telefonda. Özellikle HDR içerikte çok doğru iş yapıyor PotPlayer.

Çözüm
Cidden PotPlayer'ı ilk defa duydum ama güzel bir oynatıcıymış, AV1 vs. hep oynatabiliyor. Çözüm olarak işaretledim teşekkürler.