Oluşturabilirsiniz. Veya dediğim gibi kart ile de kullanabilirsiniz bakiyeyi. Her yere geçiyor kart MasterCard olduğu için.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4000
İstanbulkart ile aktarabilirsiniz. Iyzico size kart veriyor o kart ile içindeki bakiyeyi kullanabiliyorsunuz. Fiziksel kart da var sanal kart da, İstanbulkart ile IBAN'a da aktariliyor.
GMMK 2 bunlar varken bakilmamali.
Toplu taşıma için geçerli değil mi İstanbulkart?
IBAN'a ve KolayAdres'e para aktarma var İstanbul Kart'da. Iyzico'dan İstanbul Kart'a, İstanbul Kart'dan IBAN'a aktaracaksiniz.
DogancanYr
Başarılı
ROG STRIX Scope II için ses açmadan video değiştirmeyi çok sık yapamıyorsun tuşa sürekli basmak can sıkıyor.
loomknal
Uzman
Tavsiyem, o ASUS RX Switch klavyeden uzak durman yönünde. Çünkü bu klavyenin tuş başlarını çıkarayım derken Switch yuvalarını kıran insanlar var, bu yüzden tavsiye etmiyorum.
Şahsi tavsiyem (kendimde bu klavyeyi kullanmaktayım) bağlantıda bulunan klavyedir. Switchleri kolay kolay kırılacak türden değildir.
Klavyenin tuşunu niye çıkarasın ki zaten?
Temizlemek için veyahut keycap değiştirecektir, bunlar örnek olsun diye yazdım. Kırılma yaşayan bütün insanlar; klavyenin tuşlarının ansızın kırıldığını ya da kullanımda kırıldığını yazmışlar.
loomknal
Uzman
Temizlemek için veyahut keycap değiştirecektir, bunlar örnek olsun diye yazdım. Kırılma yaşayan bütün insanlar; klavyenin tuşlarının ansızın kırıldığını ya da kullanımda kırıldığını yazmışlar.
Linkler misin? Biz de görelim şikayetleri.
Buyurun, bu iki farklı konuya ait bağlantılar.
ROG Strix Scope RX key just broke
Hello! I have an issue with my keyboard, it seems the W key just broke. Is there any way i can fix this? I really don't want to buy a new keyboard because of 1 key. I attach some pics so you can see the damage...
Bu switch Logitech Romer-G switchlerine benzer bir yapıyı kullanıyor, bu yüzden tavsiye etmiyorum. ASUS bu switchlerin kırılmasının zor olduğunu iddia ediyordu.
loomknal
Uzman
Buyurun, bu iki farklı konuya ait bağlantılar.
![]()
ROG Strix Scope RX key just broke
Hello! I have an issue with my keyboard, it seems the W key just broke. Is there any way i can fix this? I really don't want to buy a new keyboard because of 1 key. I attach some pics so you can see the damage...rog-forum.asus.com
Bu Switch Logitech Romer G switchlerine benzer bir yapıyı kullanıyor, bu yüzden tavsiye etmiyorum. ASUS bu switchlerin kırılmasının zor olduğunu iddia ediyordu.
Reddit'te bu fotoğrafı paylaşan arkadaş "ı'm dumb (ben bir aptalım)" diyerek konuşmaya başlamış. Kendi hatası yani. Neden direkt klavyeyi suçladığını anlayamadım.
Reddit'te bu fotoğrafı paylaşan arkadaş "ı'm dumb (ben bir aptalım)" diyerek konuşmaya başlamış. Kendi hatası yani. Neden direkt klavyeyi suçladığını anlayamadım.
Konuyu daha fazla rayından çıkarmadan hızlıca anlatayım. Buradaki sorun klavyenin switchlerinin diğer switch türlerine göre hassas olması, Romer-G switchlerde aynı şekilde hassastı ve kullanım esnasında kırılmaya başlıyordu. Daha önce gördüğüm ve okuduğum konularda bahsettiğim şekilde (kullanım esnasında kırılma, çıkarırken kırılma vb.) şikayetler mevcuttu, bu yüzden bu switchleri önermiyorum. Aynı konuları ne yazık ki bulamadığım için zihninizde sorun canlansın diye bulduğum iki bağlantıyı paylaştım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı