Bütçe
4000

8898

Üstün
Açılış Hamlesi
Merhaba, 4000'den az civarda (maksimum 4000) klavye arayışı içindeyim. Kablolu, kablosuz fark etmez fakat 4000e kadar zorlayabilirim. (4000 lira olması gerekmiyor daha düşük F/P da olur.) TKL,%100 gibi seçeneklere takılmıyorum fakat TKL olması şart. Gaming.Gen.TR üzerinde bunu İtopya'da bunu, İnceHesap'ta bunu buldum. Daha iyi alternatifler var mıdır yoksa bunlar iyi mi? Sessiz Switch olması tercihimdir. Marka takıntım yok.

Hocam Switch gövde kırılma takılma çift basma sorunu yoksa alacağım uğraşmak istemiyorum. Dörtgen Switch var mış sanırım normal mekanikten farkı var mı?

Kankam biraz araştırma yaptım da başka forumlarda. Kaygılandığın sorunları yaşayana denk gelmedim genel olarak herkes memnun.

Merhaba, 4000'den az civarda (maksimum 4000) klavye arayışı içindeyim. Kablolu, kablosuz fark etmez fakat 4000e kadar zorlayabilirim. (4000 lira olması gerekmiyor daha düşük F/P da olur.) TKL,%100 gibi seçeneklere takılmıyorum fakat TKL olması şart. Gaming.Gen.TR üzerinde bunu İtopya'da bunu, İnceHesap'ta bunu buldum. Daha iyi alternatifler var mıdır yoksa bunlar iyi mi? Sessiz Switch olması tercihimdir. Marka takıntım yok.

İyzico ile 3800 civarına geliyor. Bende kendim için araştırıyorum. Sanırım bu ürünü alacağım.

Tavsiyem, o ASUS RX switch klavyeden uzak durman yönünde. Çünkü bu klavyenin tuş başlarını çıkarayım derken Switch yuvalarını kıran insanlar var, bu yüzden tavsiye etmiyorum.

Şahsi tavsiyem (kendimde bu klavyeyi kullanmaktayım) bağlantıda bulunan klavyedir. Switchleri kolay kolay kırılacak türden değildir.

Tavsiyem Iyzico ile bunu almanız. İkisi de fiyatını hak etmiyor, parayı ürüne değil markaya veriyorsunuz Corsair, Asus gibi markalarda.

Tavsiyem Iyzico ile bunu almanız. İkisi de fiyatını hak etmiyor, parayı ürüne değil markaya veriyorsunuz Corsair, Asus gibi markalarda.
İyzico bankaya değil bakiyeye aktarıyormuş parayı nakite çeviremiyormuşum kampanya şartlarında nakte çevirelemez yazıyordu.

Tavsiyem Iyzico ile bunu almanız. İkisi de fiyatını hak etmiyor, parayı ürüne değil markaya veriyorsunuz Corsair, ASUS gibi markalarda.

Attığım GMMK 2 nasıl?

İyzico bankaya değil bakiyeye aktarıyormuş parayı nakite çeviremiyormuşum kampanya şartlarında nakte çevirelemez yazıyordu.
İstanbul Kart ile aktarabilirsiniz. Iyzico size kart veriyor o kart ile içindeki bakiyeyi kullanabiliyorsunuz. Fiziksel kart da var sanal kart da, İstanbul Kart ile IBAN'a da aktariliyor.

Attığım GMMK 2 nasıl?
GMMK 2 bunlar varken bakilmamali.