Merhaba, 4000'den az civarda (maksimum 4000) klavye arayışı içindeyim. Kablolu, kablosuz fark etmez fakat 4000e kadar zorlayabilirim. (4000 lira olması gerekmiyor daha düşük F/P da olur.) TKL,%100 gibi seçeneklere takılmıyorum fakat TKL olması şart. Gaming.Gen.TR üzerinde bunu İtopya'da bunu, İnceHesap'ta bunu buldum. Daha iyi alternatifler var mıdır yoksa bunlar iyi mi? Sessiz Switch olması tercihimdir. Marka takıntım yok.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4000
Sadece üçü arasından olacaksa ASUS al geç hocam Numpad'i de var.
Hocam Switch gövde kırılma takılma çift basma sorunu yoksa alacağım uğraşmak istemiyorum. Dörtgen Switch var mış sanırım normal mekanikten farkı var mı?
loomknal
Uzman
Hocam Switch gövde kırılma takılma çift basma sorunu yoksa alacağım uğraşmak istemiyorum. Dörtgen Switch var mış sanırım normal mekanikten farkı var mı?
Kankam biraz araştırma yaptım da başka forumlarda. Kaygılandığın sorunları yaşayana denk gelmedim genel olarak herkes memnun.
Tearz
Uzman
Merhaba, 4000'den az civarda (maksimum 4000) klavye arayışı içindeyim. Kablolu, kablosuz fark etmez fakat 4000e kadar zorlayabilirim. (4000 lira olması gerekmiyor daha düşük F/P da olur.) TKL,%100 gibi seçeneklere takılmıyorum fakat TKL olması şart. Gaming.Gen.TR üzerinde bunu İtopya'da bunu, İnceHesap'ta bunu buldum. Daha iyi alternatifler var mıdır yoksa bunlar iyi mi? Sessiz Switch olması tercihimdir. Marka takıntım yok.
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.
İyzico ile 3800 civarına geliyor. Bende kendim için araştırıyorum. Sanırım bu ürünü alacağım.
Tavsiyem, o ASUS RX switch klavyeden uzak durman yönünde. Çünkü bu klavyenin tuş başlarını çıkarayım derken Switch yuvalarını kıran insanlar var, bu yüzden tavsiye etmiyorum.
Şahsi tavsiyem (kendimde bu klavyeyi kullanmaktayım) bağlantıda bulunan klavyedir. Switchleri kolay kolay kırılacak türden değildir.
Şahsi tavsiyem (kendimde bu klavyeyi kullanmaktayım) bağlantıda bulunan klavyedir. Switchleri kolay kolay kırılacak türden değildir.
AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Black Gradia RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
M1W V3 VIA serisi, iyi bir arka aydınlatma ile karanlıkta yazmanıza yardımcı olur. Önceden ayarlanmış 15 arka ışık moduna sahiptir.
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.
Tavsiyem Iyzico ile bunu almanız. İkisi de fiyatını hak etmiyor, parayı ürüne değil markaya veriyorsunuz Corsair, Asus gibi markalarda.
İyzico bankaya değil bakiyeye aktarıyormuş parayı nakite çeviremiyormuşum kampanya şartlarında nakte çevirelemez yazıyordu.![]()
AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Black Gradia RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
M1W V3 VIA serisi, iyi bir arka aydınlatma ile karanlıkta yazmanıza yardımcı olur. Önceden ayarlanmış 15 arka ışık moduna sahiptir.www.gaming.gen.tr
![]()
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Tavsiyem Iyzico ile bunu almanız. İkisi de fiyatını hak etmiyor, parayı ürüne değil markaya veriyorsunuz Corsair, Asus gibi markalarda.
![]()
M1W V3 VIA serisi, iyi bir arka aydınlatma ile karanlıkta yazmanıza yardımcı olur. Önceden ayarlanmış 15 arka ışık moduna sahiptir.www.gaming.gen.tr
![]()
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Tavsiyem Iyzico ile bunu almanız. İkisi de fiyatını hak etmiyor, parayı ürüne değil markaya veriyorsunuz Corsair, ASUS gibi markalarda.
Attığım GMMK 2 nasıl?
İstanbul Kart ile aktarabilirsiniz. Iyzico size kart veriyor o kart ile içindeki bakiyeyi kullanabiliyorsunuz. Fiziksel kart da var sanal kart da, İstanbul Kart ile IBAN'a da aktariliyor.İyzico bankaya değil bakiyeye aktarıyormuş parayı nakite çeviremiyormuşum kampanya şartlarında nakte çevirelemez yazıyordu.
GMMK 2 bunlar varken bakilmamali.İyzico bankaya değil bakiyeye aktarıyormuş parayı nakite çeviremiyormuşum kampanya şartlarında nakte çevirelemez yazıyordu.
Attığım GMMK 2 nasıl?
İstanbul kartım yok.İstanbul Kart ile aktarabilirsiniz. Iyzico size kart veriyor o kart ile içindeki bakiyeyi kullanabiliyorsunuz. Fiziksel kart da var sanal kart da, İstanbul Kart ile IBAN'a da aktariliyor.
GMMK 2 bunlar varken bakilmamali.