K70 Core vs ROG STRIX Scope II

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8898
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 322
  • Etiketler Etiketler
    rog rog strix
Bütçe
4000
İstanbulkart ile aktarabilirsiniz. Iyzico size kart veriyor o kart ile içindeki bakiyeyi kullanabiliyorsunuz. Fiziksel kart da var sanal kart da, İstanbulkart ile IBAN'a da aktariliyor.

GMMK 2 bunlar varken bakilmamali.

Toplu taşıma için geçerli değil mi İstanbulkart?

ROG STRIX Scope II için ses açmadan video değiştirmeyi çok sık yapamıyorsun tuşa sürekli basmak can sıkıyor.

Klavyenin tuşunu niye çıkarasın ki zaten?

Linkler misin? Biz de görelim şikayetleri.

Linkler misin? Biz de görelim şikayetleri.
Buyurun, bu iki farklı konuya ait bağlantılar.

Bu switch Logitech Romer-G switchlerine benzer bir yapıyı kullanıyor, bu yüzden tavsiye etmiyorum. ASUS bu switchlerin kırılmasının zor olduğunu iddia ediyordu.

Reddit'te bu fotoğrafı paylaşan arkadaş "ı'm dumb (ben bir aptalım)" diyerek konuşmaya başlamış. Kendi hatası yani. Neden direkt klavyeyi suçladığını anlayamadım.

Reddit'te bu fotoğrafı paylaşan arkadaş "ı'm dumb (ben bir aptalım)" diyerek konuşmaya başlamış. Kendi hatası yani. Neden direkt klavyeyi suçladığını anlayamadım.

Konuyu daha fazla rayından çıkarmadan hızlıca anlatayım. Buradaki sorun klavyenin switchlerinin diğer switch türlerine göre hassas olması, Romer-G switchlerde aynı şekilde hassastı ve kullanım esnasında kırılmaya başlıyordu. Daha önce gördüğüm ve okuduğum konularda bahsettiğim şekilde (kullanım esnasında kırılma, çıkarırken kırılma vb.) şikayetler mevcuttu, bu yüzden bu switchleri önermiyorum. Aynı konuları ne yazık ki bulamadığım için zihninizde sorun canlansın diye bulduğum iki bağlantıyı paylaştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…