Daha bu buzdağının görünen kısmı. ABD Adalet Bakanlığı daha bir kısım verileri yayınladı. Bir sürü var. Onlarda ortaya çıkarsa daha neler neler göreceğiz...
Kâbe örtüsüne ait parçaların, Jeffrey Epstein tarafından evinde halı olarak kullanılmak üzere satın alındığı ortaya çıktı.
Halı olarak kullanılmasına izin verilmiş yani.
Yoruma gerek yok galiba.
Kâbe örtüsüne ait parçaların, Jeffrey Epstein tarafından evinde halı olarak kullanılmak üzere satın alındığı ortaya çıktı.
Halı olarak kullanılmasına izin verilmiş yani.
Yoruma gerek yok galiba.
Bu adam tüm Dünya'da güvenlik sorunu, bunlar haricinde direkt tüm organ mafyaları, çocuk pazarlamacıları, cidden en büyük suç bu olmalı. Eğer bu ülkelerin en ufak adamlığı varsa bu Epstein'i bulur ve cezasını hakettiğince verir.
Ben bu adamın bu kadar ünlü ve devlet adamına hizmet verdikten sonra hapse gireceğini ve dahi girdikten sonra orda kendini asacağını hiç düşünmüyorum.
Bu adam tüm dünya'da güvenlik sorunu, bunlar haricinde direkt tüm organ mafyaları, çocuk pazarlamacıları, cidden en büyük suç bu olmalı. Eğer bu ülkelerin en ufak adamlığı varsa bu Epstein'i bulur ve cezasını hakettiğince verir.
Ben bu adamın bu kadar ünlü ve devlet adamına hizmet verdikten sonra hapse gireceğini ve dahi girdikten sonra orada kendini asacağını hiç düşünmüyorum.