SF26 71 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 8.441 Çözümler 19 Beğeniler 8.530 2 Şubat 2026 #11 Utku92 dedi: Bunda BitDefender uyarı döngüsüne giriyor. Genişletmek için tıkla... Bende bir sorun yok. BD kapatıp deneyin isterseniz.
Utku92 dedi: Bunda BitDefender uyarı döngüsüne giriyor. Genişletmek için tıkla... Bende bir sorun yok. BD kapatıp deneyin isterseniz.
Glade 53 Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.789 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 1.415 2 Şubat 2026 #12 Utku92 dedi: Nerede verecek diğer tarafta mı? Adam gebermiş çoktan. Genişletmek için tıkla... Ben inanmıyorum, dediğim gibi onca devlet büyüğüne yardım ettikten sonra kolay kolay ölmez birisi.
Utku92 dedi: Nerede verecek diğer tarafta mı? Adam gebermiş çoktan. Genişletmek için tıkla... Ben inanmıyorum, dediğim gibi onca devlet büyüğüne yardım ettikten sonra kolay kolay ölmez birisi.
Utku92 27 Üstün Prompt Ustası Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 3.214 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.908 2 Şubat 2026 #13 SF26 dedi: Bende bir sorun yok. Bd kapatıp deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Açılıyor ancak uyarı bitmiyor. Glade dedi: Ben inanmıyorum, dediğim gibi onca devlet büyüğüne yardım ettikten sonra kolay kolay ölmez birisi. Genişletmek için tıkla... Komplo teorisine girer o da. Yoksa çok büyük kişiler açığa çıktı. ABD de tek adamlık olmaz kurumlar bağımsızdır. Kimse güçlü de olsa çıkar.
SF26 dedi: Bende bir sorun yok. Bd kapatıp deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Açılıyor ancak uyarı bitmiyor. Glade dedi: Ben inanmıyorum, dediğim gibi onca devlet büyüğüne yardım ettikten sonra kolay kolay ölmez birisi. Genişletmek için tıkla... Komplo teorisine girer o da. Yoksa çok büyük kişiler açığa çıktı. ABD de tek adamlık olmaz kurumlar bağımsızdır. Kimse güçlü de olsa çıkar.