SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.683 Çözümler 14 Beğeniler 7.799 2 Şubat 2026 #11 Utku92 dedi: Bunda BitDefender uyarı döngüsüne giriyor. Genişletmek için tıkla... Bende bir sorun yok. BD kapatıp deneyin isterseniz.
Utku92 dedi: Bunda BitDefender uyarı döngüsüne giriyor. Genişletmek için tıkla... Bende bir sorun yok. BD kapatıp deneyin isterseniz.
Glade Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.742 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 1.377 2 Şubat 2026 #12 Utku92 dedi: Nerede verecek diğer tarafta mı? Adam gebermiş çoktan. Genişletmek için tıkla... Ben inanmıyorum, dediğim gibi onca devlet büyüğüne yardım ettikten sonra kolay kolay ölmez birisi.
Utku92 dedi: Nerede verecek diğer tarafta mı? Adam gebermiş çoktan. Genişletmek için tıkla... Ben inanmıyorum, dediğim gibi onca devlet büyüğüne yardım ettikten sonra kolay kolay ölmez birisi.
Utku92 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.815 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.639 2 Şubat 2026 #13 SF26 dedi: Bende bir sorun yok. Bd kapatıp deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Açılıyor ancak uyarı bitmiyor. Glade dedi: Ben inanmıyorum, dediğim gibi onca devlet büyüğüne yardım ettikten sonra kolay kolay ölmez birisi. Genişletmek için tıkla... Komplo teorisine girer o da. Yoksa çok büyük kişiler açığa çıktı. ABD de tek adamlık olmaz kurumlar bağımsızdır. Kimse güçlü de olsa çıkar.
SF26 dedi: Bende bir sorun yok. Bd kapatıp deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Açılıyor ancak uyarı bitmiyor. Glade dedi: Ben inanmıyorum, dediğim gibi onca devlet büyüğüne yardım ettikten sonra kolay kolay ölmez birisi. Genişletmek için tıkla... Komplo teorisine girer o da. Yoksa çok büyük kişiler açığa çıktı. ABD de tek adamlık olmaz kurumlar bağımsızdır. Kimse güçlü de olsa çıkar.