Kablonet 100/20 Mbps yerine Superonline 1000/100 Mbps fiber altyapıya geçmeye değer mi?

QoS (Quality Of Service) ayarını açınça düşüyormuş sanırsam ama benim modemde mi yok ya da Superonline mi kısıtlıyor bilmiyorum.
ZTE Zxhn H3600p.
SQM dediğim zaten QoS. Maalesef QoS ile çözülecek sorun değil. Tamamıyla internet firması ile alakalı.

Türk Telekom fiber altyapıda TurkNet kullanıyorum mermiler bende de gitmiyor sürekli lag ışınlanma vs oluyor. 110/20 alıyorum.

Kablo ile değerler böyle:

Benim TurkNet verileri az çekmedim şunlardan kendi altyapısında nasıl hizmet veriyor bilmiyorum ama Telekom altyapısında reziller oyun oynanmıyor lagdan. Destek kaydı açtıgımda bana söyledikleri tek şey ping demek WhatsApp'dan mesaj attıgınızda kaç saniyede gittiğidir geç mi gidiyor? Şeklinde savunma yapmışlardı

Bu ayara baktınız mı hocam.

Bu ayara baktınız mı hocam.

Hocam o ayarlar benim modemde çalışmıyor yazılım güncellemesi vs. yok TurkNet'in gelip kendi taktığı modem hızımı sınırlayarak da bir şeyler düzeleceğini sanmıyorum benim alt mahallede arkadasım Telekom'da benden daha az ms alıyor fibersiz.

Sansüronline'ye geçmeyin. TurkNet olabilir.
TurkNet 700 TL ye 50 MBPS VDSL internet veriyor. Maalesef bir seçenek olmadığını düşünüyorum.

Gerçekten bu kadar kötü mü? Kablonet ile çok sık kesinti yaşamaya başladım haliyle başka internet düşündük ama Türknet, Türk Telekom VDSL ile en fazla 50 MBPS ve aşırı yüksek fiyatlar veriyorlar. Fiber cazip gelmişti üstelik taahhüt iptalini de ödüyorla.
Tarifeni 200 yaptır Kablonet yapıyor artık.
Buraya yapmıyorlar maalesef. Zaten değişmenin asıl sebebi aşırı fazla kesinti ve rezil Kablonet modemiydi. Ama bu kadar kötüyse Kablonete katlanmaya devam mı?

Şu an Kablonet ile bu şekilde alıyorum. CS vs. gibi online oyunlarda pingim 50 70 arası sunucunun konumuna göre değişiyor. Sizce Superonline ile daha mı kötü olur? Açıkçası internet ve İSS ler hakkında hiçbir bilgim yok. Bu paketten devam et derseniz Superonline başvuruyu iptal edeceğim.

Son düzenleme:
Buyrun TT altyapılı TurkNet Fiber 100 sonuçlarım.

Sadece skora bakmayın, verilere de bakın.

Buyurun TT altyapılı TurkNet fiber 100 sonuçlarım.

Eki Görüntüle 191897

Çok güzel hocam hayırlı olsun kendi modeminizi mi kullanıyorsunuz fiber altyapı yeni olmasına rağmen iyi değerler göremiyorum ben hız da istemiyorum pingsiz takılmasız oyun oynamak istiyorum sadece daha önce konum da var CS oynarken adamların sıktığı yerlere ışınlanıyorum kutulara geçip ölüyorum.

Buyurun TT altyapılı TurkNet fiber 100 sonuçlarım.

Eki Görüntüle 191897

Very clean.

Keenetic modemler mükemmel oluyor.
Sanırım Keenetic kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…