Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Genel olarak App Store'da ben de yavaşlık yaşıyorum, aynı durum hücresel veride de oluyor. Eğer hız testi yaptığınızda sonuçlar normal ise yaşadığınız durum Apple kaynaklı, değilse Kablonet'i arayın derim.
krmrbtn
Uzman
4G ye geçtiğim anda 1000 katına falan çıkıyor indirme hızı. Apple’da sıkıntı yok.Genel olarak App Store'da ben de yavaşlık yaşıyorum, aynı durum hücresel veride de oluyor. Eğer hız testi yaptığınızda sonuçlar normal ise yaşadığınız durum Apple kaynaklı, değilse Kablonet'i arayın derim.
Batuşş
Uzman
Kablonet pişmanlıktır dicem propaganda olur.Eğer konu çözüldüyse problem bittiyse hayırlı olsun hocam.
DNS router vs. sıfırladım ama düzelmedi. Sıkıntı benden değil gibi. Başka yaşayan olmaması şaşırttı beni.
Aynı sorun bende de var hocam, maalesef bu sıkıntıyı yaklaşık 20 gündür yaşıyorum, iOS 26.2.1 sürümünden sonra bu problemler başladı sanırım, kablo Net'e şu an için herhangi bir geri bildirimde bulunmadım ancak konuya nereden başlayıp derdimi nasıl anlatacağım bilemiyorum, Apple'ın serverları üzerinden ipsw dosyası indirdim temiz kurulum yapabilmek adına hızım 10 MB'i (saniyede 1.4 MB download) hızını geçmedi, normal paketim 200 MB, çözüm bulursanız lütfen belirtir misiniz konu altında.