Kablonet DOCSIS için 200 Mbps paketi aktif!

Mert

Üstün
Sosyal Locası
Beklenen oldu. DOCSIS müşterileri için en yüksek hız artık 100 değil, 200 Mbps.

Hazır taahhüt bitiyordu, ben de yenilemiş oldum. Hayırlı olsun. 500 Mbps de getirmeleri lazım bana kalırsa ancak daha da uğraşmayacaklardır diye düşünüyorum.

Hemen hız testi atayım

Bende hala 100 gözüküyor. Çok da pahalı modemler de iyi değil.

Çok iyi, umarım devamı gelir. Hangi DOCSIS modemi kullanıyorsunuz Mert bey?
Netmaster Infinity 401 kullanıyorum. Tabii Bridge modda, arkasında Zyxel NBG6617 Router var.
Bende hala 100 gözüküyor. Çok da pahalı modemler de iyi değil.
Ayrı bir paket olarak çıktı, sizin geçiş yapmanız gerek.

Netmaster Infinity 401 kullanıyorum. Tabii bridge modda, arkasında ZyXEL NBG6617 router var.

Ayrı bir paket olarak çıktı, sizin geçiş yapmanız gerek.

Ben kullanmıyorum eskiden kullanıyordum modemi çok kötüydü memnun kalmamıştım. Altyapı aratınca 100 çıkıyor.

Benim altyapım uygun degilmiş. Mevcutta taahhütüm var. Muhtemelen ondan. Çünkü resmi sitede adresimi sorguladığımda yeni paketlerde 200/20 görebiliyorum. Binaya fiber geliyor sonradan kabloya dönüşüyor bizde. Heveslenmiştim.

Altyapınız uygun, müşteri hizmetleri bana da aynısını dedi, görebileceğiniz üzere 200 Mbps alıyorum.

Altyapınız uygun, müşteri hizmetleri bana da aynısını dedi, görebileceğiniz üzere 200 Mbps alıyorum.
60 lira fark oluyor dedi. Onayladım. Ama sonra ilerleyemiyorum dedi. Yeni paket yapmadan yani taahhüt vermeden geçmenin bir yolu şu an için yok sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…