Kablonet DOCSIS için 200 Mbps paketi aktif!

Selam Mert bey. Infinity 401 modemin down ve upstream kaç kanal kullanıyor ekran alıntısını paylaşabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam Mert bey. Infinity 401 modemin down ve upstream kaç kanal kullanıyor ekran alıntısını paylaşabilir misiniz?
Buyrun, 24 Downstream, 2 Upstream mevcut.

1747645059399.webp

Mert bey teşekkür ederim. İnfinity 401 modemin ayarlarını karşılaştırmak için istemiştim ancak müşteri hizmetleri 200 mbps yükseltme seçeneğinin henüz taahhütü devam eden müşterilerimizin isteklerini karşlıyacak sistemsel yeterliliğinin olmadığını ve beklememiz gerektiğini söylediler.

@Muvi taahhütünüz devam etse de yenileyerek geçebiliyorsunuz. Sizin için avantajlıysa yapabilirsiniz. Konuda da bahsettiğim gibi benim 1 ay kaldığı için ben bu yolu seçtim.

Hocam az önce müşteri hizmetlerini aradım altyapınız maksimum 100 megabit hız destekliyor dediler kaldım ortada.
Bakın, konuyu okumuyorsunuz sonra benim zaten bahsettiğim soruları soruyorsunuz. Siz Online işlemlerden geçebilirsiniz. Sistem müsaade ediyor. Tabi kapatmadılar ise.

2 yıllık sözleşmeden 10 ayım kaldı, sözleşme yenilemek istersem fatura rakamı düşmeksizin 1 yıllığa cayma ödemeden geçebilir miyim? 475 lira yaptılar 100 Mbps gibi çöp bir hızı.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt