owyeah

Uzman
Arkadaşlar selam.

MMÖ 4'ü bir arada Kablonet akıllı sınırsız diye bir tarife kullanıyorum. 19:00 - 00:00 arası hızım 20 Mbps'e düşüyor. Onun haricinde 50 Mbps'e çıkıyor. Ödediğim ücret 455 TL. Online işlemlerden baktığımda sınırsız 50, sınırsız 100 Mbps için 285 TL, 290 TL gibi ibareler var. Bunlardan birini seçtiğimde ödeyeceğim fatura tutarı neye göre değişiyor? Mevcut faturamın üstüne ek olarak mı binecek pek anlayamadım. Bilen birisi yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

O sistem evet ne yazık ki çok kötü.
Mevcut paketinizde ki internete ödediğiniz kısımı o fiyat ile değiştiriyor. (Bildiğim kadarıyla bunu kontrol edebilme yöntemi yok.)

Kendim 100-20 kullanıyordum 200-20'lik paket seçeneği çıktı ve ona geçtim 389 TL yazıyordu aylık 100 TL arttı. Şu anda 100-20'ye geri dönebiliyorum ve 289 TL yazıyor yani muhtemelen faturam 100 TL azalacak.

Yani güncel internet fiyatınızı bilmeden zor, belki arayıp sorarsanız düzgün bir cevap alırsınız.

O sistem evet ne yazık ki çok kötü.
Mevcut paketinizde ki internete ödediğiniz kısımı o fiyat ile değiştiriyor. (Bildiğim kadarıyla bunu kontrol edebilme yöntemi yok.)

Kendim 100-20 kullanıyordum 200-20'lik paket seçeneği çıktı ve ona geçtim 389 TL yazıyordu aylık 100 TL arttı. Şu anda 100-20'ye geri dönebiliyorum ve 289 TL yazıyor yani muhtemelen faturam 100 TL azalacak.

Yani güncel internet fiyatınızı bilmeden zor, belki arayıp sorarsanız düzgün bir cevap alırsınız.
Teşekkürler. Kaç yıllık kullanıcıyım benim paketim niye bu kadar pahalı ya

Düzenleme: az önce aradım. 100/10 mbit sınırsız için 60 tl fark ile geçebiliyorsunuz dedi. Sorduğum her soru sonrasında geçişinizi onaylıyor musunuz diye sorduğu için çok sinirlendim. Detaylı bilgi almak istiyorum soru soruyorum, amacı hemencecik tarifeyi değiştirmek kadının. Bir şeyler kitlemeye çalışıyormuş gibi hissettim kapattım telefonu :D

Son düzenleme:
Teşekkürler. Kaç yıllık kullanıcıyım benim paketim niye bu kadar pahalı ya

Düzenleme: az önce aradım. 100/10 mbit sınırsız için 60 tl fark ile geçebiliyorsunuz dedi. Sorduğum her soru sonrasında geçişinizi onaylıyor musunuz diye sorduğu için çok sinirlendim. Detaylı bilgi almak istiyorum soru soruyorum, amacı hemencecik tarifeyi değiştirmek kadının. Bir şeyler kitlemeye çalışıyormuş gibi hissettim kapattım telefonu :D
730 TL ödüyorum ben 455 TL çok ucuzmuş açıkçası.