lyhsteria

Uzman
Selam,

Eve gelen hat 20 yıllık hat. Koaksiyel kablo ile geliyor. Ev içinde de 2-3 tane ek var. Bina içindeki kutudan eve kadar tek parça yeni bir hatla değiştirmek istiyorum. Müşteri hizmetlerini aradım, "Değişim isteğinize göre olmaz." dedi. Modemin bulunduğu odayı da değiştireceğiz, onun için de ek kablo lazım, onu söyleyince "Ekiplere iletelim, sizi arasınlar." dedi. Gerek yok dedim, iş acil olmadığı için fakat oda değişikliğinde ek fiyat çıkar dedi. Bu fiyat ne kadar olur veya kabloyu kendim alıp evden kutuya kadar çeksem onlar gelip bağlasa olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arıza kaydı için arıyorum, sizden kaynaklıysa ceza yansır diyorlar. Bence binadaki hatta ellemeleri zor. Ama sen çekersen bağlarlar herhalde. Basit bir şey.

Son düzenleme:
Arıza kaydı için arıyorum, sizden kaynaklıysa ceza yansır diyorlar. Bence binadaki hatta ellemeleri zor. Ama sen çekersen bağlarlar herhalde. Basit bir şey.

Hocam bu kablo parası için ücret yansır dediler herhalde. Evin girişine kadar kutudan itibaren kablo kanalı var. Çok zor bir işlem olacağını sanmıyorum.

Taahhüt bitimi yakınsa bekle, taahhüt bitince kabloyu sök tamamen. Yeni abonelik alırsan zaten yeni kablo çekmek zorundalar. Ben hobi olarak her taahhüt bitimi kablo çektiriyorum.