Kablonet kullanıyorum ve sitedeki goodbyedpi rehberini izleyerek kurmaya çalıştım fakat discorda bağlantı sağlayamadım çalışmadı. Dosyalarda editlemem gereken bir şey mi var kablonette çalışması için kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Aşağıdakini kullanın. Türkiye için özelleştirilmiş.
Ben de Kablonet abonesiyim ve aşağıdaki linkte bulunan GoodbyDPI yi kullanıyorum.
Benim kullandığım kurulmadan çalışan versiyonu. Linkte hem kurulanı hem kurulmadan çalışanı var.
github.com
Ben de Kablonet abonesiyim ve aşağıdaki linkte bulunan GoodbyDPI yi kullanıyorum.
Benim kullandığım kurulmadan çalışan versiyonu. Linkte hem kurulanı hem kurulmadan çalışanı var.
GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows)
GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey
Beta sürümü yükleyip test eder misiniz?
https://github.com/ValdikSS/GoodbyeDPI/releases/download/0.2.3rc3/goodbyedpi-0.2.3rc3-2.zip
Bu sefer içerisindeki değer -9 olacak, onu -5 yapmayı unutmayın.
https://github.com/ValdikSS/GoodbyeDPI/releases/download/0.2.3rc3/goodbyedpi-0.2.3rc3-2.zip
github.com
GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows)
GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey
Çözüm
Beta sürümü yükleyip test eder misiniz?
2_any_country_dnsredir. CMD içindeki -9u -5 olacak şekilde değiştirdim fakat gene de çalışmadı.
![]()
GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkeygithub.com
Teşekkür ederim bu çalıştı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi batch dosyasını açtınız?2_any_country_dnsredir. CMD içindeki -9u -5 olacak şekilde değiştirdim fakat gene de çalışmadı.
Eki Görüntüle 94317
Teşekkür ederim bu çalıştı.
2_any_country_dnsredir yazanı çalıştırdım fakat çalışmadı dolob arkadaşın attığı linkteki çalıştı.
kitexe
Uzman
Bu arada service install yazan batch dosyasını yüklerseniz arkaplanda cmd bırakma ihtiyacı duymaz ve her bilgisayarı yeniden açışta goodbyedpi ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.2_any_country_dnsredir yazanı çalıştırdım fakat çalışmadı dolob arkadaşın attığı linkteki çalıştı.
Service install hizmet olarak yüklüyor ve arkaplanda kendiliğinden çalışıyor. Her bilgisayar açılışında da otomatik aktif oluyor. Herhangi bir ping sıkıntısı yaratmadığından servis olarak yüklemenizi öneririm.
Bilgisayarım ve virüs programım dosyanın virüslü olduğunu söylüyor, sizde böyle bir durum oldu mu?
GoodbyeDPI içinse bu durum açık kaynak kodlu olduğunu biliyorum. Problem yaratacak bir şeyin olduğunu sanmıyorum.