Dolapdereli Sabri

Çalışkan
Arkadaşlar selam, Kablonet'ten TurkNet'e geçmek istiyorum fiber altyapı geldiği için, fakat Kablonet'te halen devam eden 1+ yıl taahhüdüm mevcut. Bunu fesih etmem durumunda 1900 TL gibi bir rakam ödemem gerekiyor. TurkNet'i aradığımda bu fesih bedelini fatura bedeline aydan aya yayarak ödeyeceklerini belirttiler.

Şimdi sormak istediklerim şu;

Başvuruyu yapıp TurkNet evime gelip tamamen bağladığı zaman mı Kablonet'i arayıp fesih işlemini gerçekleştireceğim yoksa önce fesih işlemini gerçekleştirip sonra mı başvuru yapacağım TurkNet'e? Eğer ki Kablonet'i önce kapattırırsam bir süre internetsiz kalacağım gibi, bu da kötü bir durum.

Modem ücretsiz mi?

Kablonet'te hem internet hem TV paketi kullanıyorum. Sadece internet paketini iptal etsem onun cayma bedelini öderler mi? Komple bütün aboneliği mi söndürmem lazım?

Farklı ISP'den geçişte kurulum ücreti var mı?

1000/1000 Mbps mevcut görünüyor adres sorguda, bu bağlamda yerleşik operatör içinde mi oluyorum?

Soruları süreç hakkında bilgisi olan ve halihazırda yaşamış birisi yanıtlarsa çok müteşekkir olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, Kablonet'ten TurkNet'e geçmek istiyorum fiber altyapı geldiği için, fakat Kablonet'te halen devam eden 1+ yıl taahhüdüm mevcut. Bunu fesih etmem durumunda 1900 TL gibi bir rakam ödemem gerekiyor. TurkNet'i aradığımda bu fesih bedelini fatura bedeline aydan aya yayarak ödeyeceklerini belirttiler.

Başvuruyu yapıp TurkNet evime gelip tamamen bağladığı zaman mı Kablonet'i arayıp fesih işlemini gerçekleştireceğim yoksa önce fesih işlemini gerçekleştirip sonra mı başvuru yapacağım TurkNet'e? Eğer ki Kablonet'i önce kapattırırsam bir süre internetsiz kalacağım gibi, bu da kötü bir durum.

Modem ücretsiz mi?

Kablonet'te hem internet hem TV paketi kullanıyorum. Sadece internet paketini iptal etsem onun cayma bedelini öderler mi? Komple bütün aboneliği mi söndürmem lazım?

1000/1000 Mbps mevcut görünüyor adres sorguda, bu bağlamda yerleşik operatör içinde mi oluyorum?

Soruları süreç hakkında bilgisi olan ve halihazırda yaşamış birisi yanıtlarsa çok müteşekkir olurum.
Merhaba. Ben de kısa süre önce Vodafone'den TurkNet'e geçtim. İlk önce Vodafone iptal ettirip TurkNet'e geçmenizi tavsiye etmem, çünkü port boşa çıkabiliyor. Direkt olarak TurkNet'ten işlemleri başlatmak daha mantıklı ve neredeyse 12 saat içerisinde falan TurkNet internetine geçmiştim. Eğer fiber altyapı varsa modem veriyorlar ama sizin bir modeminiz varsa eve hiç gelmeden halledebiliyorlar.

Merhaba. Ben de kısa süre önce Vodafone'den TurkNet'e geçtim. İlk önce Vodafone iptal ettirip TurkNet'e geçmenizi tavsiye etmem, çünkü port boşa çıkabiliyor. Direkt olarak TurkNet'ten işlemleri başlatmak daha mantıklı ve neredeyse 12 saat içerisinde falan TurkNet internetine geçmiştim. Eğer fiber altyapı varsa modem veriyorlar ama sizin bir modeminiz varsa eve hiç gelmeden halledebiliyorlar.
Ben VDSL den fibere geçmiş oluyorum bu durumda sanırım.

İkisi farklı altyapılar olduğu için iptal etmenize gerek yok. Geçişten sonra iptal edebilirsiniz. Daha sonradan sisteme yükleyince indirim yapılacak. 5 gün önce ben de Kablonet'ten geçtim.
GigaFiber ve Fiber altyapıda ücretsiz.
TurkNet'in sitesinden:

Yerleşik operatör altyapısındaysan mevcut internetini kapatmana bile gerek yok. 1.000 Mbps’ye varan hız, taahhütsüz kullanım, ücretsiz kurulum ve fiber altyapılarda aboneliğin boyunca ücretsiz modem kullanımı seni bekliyor.
Türk Telekom altyapısından geçerken yok. Yani siz ödeyeceksiniz.
1200 TL'yi, 6 ay boyunca 200 TL olarak ödeyeceksiniz.

TurkNet'in altyapısı oluyor.

Hocam Türk Telekom altyapısı hariç kurulum ücreti var diyorlar ama?
Türk Telekom altyapısından geçişte kurulum ücreti yok. Normal şartlarda var.
1763580155268.webp

Daha fazla bilgi için 0850 288 80 81 numarasını arayabilir, ya da burayı okuyabilirsiniz.

Son düzenleme:

İyi günler, ben de Vodafone'dan TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Geçişte modemi Vodafone'a iade ediyor muyuz? Bazıları sıkıntı yaşamış, modem TurkNet'e geçtiği halde modem ücretini yansıtmışlar. Sizde böyle bir durum oldu mu?