Elimde KZ ZSN Pro X var ancak kablosu bozuldu. AliExpress'te 1500TL'ye satılıyor. Bunun yerine Samsung Galaxy Buds 3 TWS alsam daha mı iyi ses performansı olur? Şimdiden teşekkürler.

Başka kulaklıklar da önerebilirsiniz.

Buds3'un fiyati neredeyse 3.000 TL. Bence bunu al IEM olarak. Kendim 3.5 mm versiyonunu kullaniyorum.

TWS olarak Buds3 yerine bunu alabilirsin.

IEM alirsan daha iyi ses kalitesi elde edersin ama.

Hocam 3.5mm nasıl kullanacağım tip C girişim var telefonda.

Bunda Type-C kablo kullanıyordum.

Bende PC de kullandığım Cloud 2 var onu satsam bir de bu KZ kulaklığın 3.5mm girişli kablosuyla bunu satsam

Hem laptop hem de PC de kullanabileceğim bir şey alabilir miyim kulak üstü mikrofonu çıkan veya saklanan.

Hocam 3.5mm nasıl kullanacağım tip C girişim var telefonda.

Bunda Type-C kablo kullanıyordum.
Attigim DSP versiyonu. Type-C. Boyle bir kablosu var.

1766067145637.webp

Bende PC de kullandığım Cloud 2 var onu satsam bir de bu KZ kulaklığın 3.5mm girişli kablosuyla bunu satsam

Hem laptop hem de PC de kullanabileceğim bir şey alabilir miyim kulak üstü mikrofonu çıkan veya saklanan.
Headsetler hakkinda bilgim yok fazla. IEM dusunursen attigim en iyisi su an icin.

Benim de buydu hocam ama tek taraftan ses gelmiyor şimdi, telefonda kullandığım için kablo sürekli oynuyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251218_171417_Temu.webp
    Screenshot_20251218_171417_Temu.webp
    842,3 KB · Görüntüleme: 26
Bu ürünü dönüştürücü ile kullanırsak ses konusunda performans kaybı yaşar mıyız? B450M-A Pro Max anakartım var. Arada telefonumda da kullanırım. EW200 düşünüyorum bende.
Bunu al butce cikip bu durumda. İcinden cikan Type-C ses karti sayesinde hem 3.5 mm hem de Type-C olarak telefonda kullanirsin. Yilbasi indirimlerini bekleyebilirsin. Wraith CEO'su, bu sefer olacak indirimlerin iyi olacagini soyledi.

Ayrica kablo uzunlugu standart 1.2 metre yerine, 1.7 metre uzunlugunda.