Mesela en ucuzundan ne önerirsiniz hocam? Telefonda kullanmalık.
Ben ilk düz EDX modelini aldım, Sonra kablosunu mikrofon bağlantısından masaya takarak bozdum(tamir ettim duruyor). Sonra Pro aldım paraya kıyıp. EDX Pro en ucuz ve en dengeli ses veren modeli diye almıştım. Sadece bass için olan modelleri filanda vardı. Amazon'dan yorumları okuyarak filan aldım TR de yoktu bu ürünler fazla. Telefonda bilgisayara taktığımdan daha güçlü çalışıyor.
Şununla o zaman düz edx aynı fiyattı 100TL. Bundan ona geçiş yaptım aradaki fark dağlar kadar bariz belli duruyordu. Pro ile aradaki farkı sorarsan. Hatırlamıyorum pek yok sanırım. Pro modelinin görüntüsü iyi ve giriş yeri her kulaklığa olacak tarzda yapmışlar. Düz edx kendine has bir girişi vardı diye hatırlıyorum.
KZ kulaklık ile KZ Türkiye sitelerinin ikisi de güvenilir. Biri sonradan resmi diye açtılar. Ben ilkinden almıştım TR piyasasında yoktu. Hala pek yok gibi.
EDX
Amazon (Yurt dışından) 50-100TL filan daha pahalı ama deneyip beğenmediysen iade edebilirsin işine gelir.
EDX Pro. Benim aldığım sitenin kendisi. biraz daha ucuz.
Diğer modellerini de bilmem. Senin attıklarını hiç bilmiyorum. Ben kullandığımı öneriyorum. Ona göre yorumlarını oku araştır bak
Son düzenleyen: Moderatör: