Bütçe
4500

erdomeister

Gelişen
Merhabalar, arkadaşlarım doğum günü hediyesi olarak mediamarkttan Razer Blackshark V2 X aldılar fakat ses kartım iyi olmadığından dolayı jak girişli kulaklık istemiyorum. Hazır kulaklığa da ihtiyacım varken kablosuz kulaklıklara yöneldim çünkü kasam sağ tarafımda ve kabloyla birlikte hep üstümden geçiyor. Kablosuz kulaklık olarak ne önerebilirsiniz bütçem aşırı fazla değil Hyperx cloud 3 wireless a yetişemiyorum örneğin. Kulaklığı bir şeyde daha fazla kullanacağım gibi bir durumum yok oyun da oynuyorum (bazen fps, bazen normal hikaye), oyun oynamadığım süre de müzik dinliyorum, video izliyorum, dizi film izliyorum. Tek oyun için veya müzik için bir kulaklık olmasını da istemiyorum. Aklımda şu an mediamarkttan iade ederken ordan indirimle 4400 TL civarına Hyperx Cloud Core 2 alabilirim diye düşünüyorum veya önereceğiniz başka bir kulaklık varsa ona da açığım. Kablolu olup çok iyi bir kulaklıkta önerebilirsiniz eğer ki kablosuz olan kulaklıklara karşılık.

Merhabalar, arkadaşlarım doğum günü hediyesi olarak mediamarkttan Razer Blackshark V2 X aldılar fakat ses kartım iyi olmadığından dolayı jak girişli kulaklık istemiyorum. Hazır kulaklığa da ihtiyacım varken kablosuz kulaklıklara yöneldim çünkü kasam sağ tarafımda ve kabloyla birlikte hep üstümden geçiyor. Kablosuz kulaklık olarak ne önerebilirsiniz bütçem aşırı fazla değil Hyperx cloud 3 wireless a yetişemiyorum örneğin. Kulaklığı bir şeyde daha fazla kullanacağım gibi bir durumum yok oyun da oynuyorum (bazen fps, bazen normal hikaye), oyun oynamadığım süre de müzik dinliyorum, video izliyorum, dizi film izliyorum. Tek oyun için veya müzik için bir kulaklık olmasını da istemiyorum. Aklımda şu an mediamarkttan iade ederken ordan indirimle 4400 TL civarına Hyperx Cloud Core 2 alabilirim diye düşünüyorum veya önereceğiniz başka bir kulaklık varsa ona da açığım. Kablolu olup çok iyi bir kulaklıkta önerebilirsiniz eğer ki kablosuz olan kulaklıklara karşılık.
- Logitech G733 LIGHTSPEED: Oyun odaklı tasarımı ile hem müzik dinlemek hem de oyun oynamak için uygun. Konforu ve ses kalitesi ile bilinir. Yaklaşık fiyatı 4000 TL civarında.

- Corsair Void Elite Wireless: Rahat yapısı ve iyi ses kalitesi ile hem oyunlar hem de müzik dinlemek için ideal. Fiyatı yaklaşık 3500 TL civarında.

- Turtle Beach Stealth 600 Gen 2: Uygun fiyatlı bir kablosuz kulaklık. Oyun ve multimedya için oldukça iyi performans sunar. Fiyatı yaklaşık 3000 TL civarında.

Eğer kablolu bir çözüm isterseniz:

- SteelSeries Arctis 1: Hem oyun hem de multimedya için uygun fiyatlı ve kaliteli bir kablolu kulaklık. Fiyatı yaklaşık 1000 TL civarında.

- HyperX Cloud II: Çok yönlü kullanıma uygun, ses kalitesi yüksek bir kablolu kulaklık. Fiyatı yaklaşık 1200 TL civarında.

Bu modelleri değerlendirerek ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçebilirsiniz. Mediamarkt’taki indirim fırsatlarını da takip ederek bütçenizi aşmadan iyi bir seçenek bulma şansınız var.