Bütçe
Belirli bütçe yok
Güncel olarak arctis nova 4X kullanıyorum. Xbox kullandığım dönem için X versiyonunu tercih etmiştim ama bilgisayarda da güzel çalışıyor. Ben fazlasıyla memnunum. Fakat kulaklığı kırdığım için değiştiricem. Şu an Nova 5 almayı düşünüyorum aralarında büyük bir fark olduğunu sanmıyorum

Bütçeniz yoksa ROG pelta ya da Nova 5 alınır. Ama benim tavsiyem pelta almanız.

Techolay inceleme yaptı. ROG pelta için. Ve yorumlarda şu yazıyor. Firmalar bu isimlendirme konusunu beceremiyor. "Delta" adında bir seri varsa yeni serinin adını neden "pelta" koyarsanız? Merdiven altı çakma üretim ürün hissi uyandırıyor.

Yanlış bilmiyorsam Pelta ile Nova 5 arasında büyük bir fiyat farkı var
1000 var ama performans yansıyor.

Techolay inceleme yaptı. ROG pelta için. Ve yorumlarda şu yazıyor. Firmalar bu isimlendirme konusunu beceremiyor. "Delta" adında bir seri varsa yeni serinin adını neden "pelta" koyarsanız? Merdiven altı çakma üretim ürün hissi uyandırıyor.
Asus olduğunu bilmesem almam mesela.

böyle düşünmek biraz yanlış diyebilirim. Tabi ki bunun farkına gerekli araştırmaları yaptıktan sonra varabiliriz. Benzer durum steelseries'de de mevcut geçtiğimiz yıllarda Arctis serisi satılırken şu anda Arctis nova serisi satılıyor. İki seriden de kulaklık kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki bahsettiğin konu bence steelseries için geçerli değil. Ben kullandığım dönem boyunca iki kulaklığımdan da çok memnundum. Arctis 3 ve Arctis Nova 4x kullanmış biri olarak ben markadan memnum. Hala satılıyor mu bilmiyorum ama Nova 4' e bakabilirsin yoksa Nova 5 yine uygundur aralarında aşırı fark olduğunu sanmıyorum bende Nova 5' e geçmeyi düşünüyorum

1000 var ama performans yansıyor.
Pelta'nın fiyatı İtopya'da 9 bin civarı Nova 5 ise 6 binlerde