34ilness

Başarılı
Arkadaşlar merhaba, kablosuz ve kaliteli mikrofonlu bir kulaklık arıyorum. TikTok’ta yayın açıyorum, onun için. Normalde evde Rode NT 2-A mikrofonum ve ses kartım var, onları şarkı kayıtlarımda kullanıyorum. Onun haricinde kablosuz, mikrofonlu bir kulaklık almak istedim. Razer’ın tüm kablosuz kulaklık modellerine baktım ama forumdaki arkadaşlar Razer’ın kulaklık konusunda iyi olmadığını, hatta kötü olduğunu söylemişler. Bütçe sorun değil, fiyat fark etmiyor, taksitle alacağım. Güzel önerilerinizi bekliyorum. 🙂

Kafanız büyük değil ise bunu öneririm.

FPS oyunları dışı iyi bir kulaklık değil.

Kafanız büyük değil ise bunu öneririm.

Hocam kafamı sıkar mı ağrıtır mı bir de mikrofonu nasıl ses kalitesi nasıl iyi mi dışarıya ses yansıtmaz değil mi?

FPS oyunları dışı iyi bir kulaklık değil.
Düz C3W kullanıyorum. Önceki kulaklığım olan Alpha S'ye kıyasla bariz farkı hissedebiliyorum ama günlük kullanımda özellikle beğenmediğim bir yönü olmadı. Alternatiflerinden ötürü mü genel kullanım için iyi bir kulaklık değil?

Hocam kafamı sıkar mı ağrıtır mı bir de mikrofonu nasıl kalitesi iyi mi?
Mikrofonu gayet iyi, kafaniz buyukse iskelet kismi dar oldugu icin kirilma yapabilir.

Düz C3W kullanıyorum. Önceki kulaklığım olan Alpha S'ye kıyasla bariz farkı hissedebiliyorum ama günlük kullanımda özellikle beğenmediğim bir yönü olmadı. Alternatiflerinden ötürü mü genel kullanım için iyi bir kulaklık değil?
FPS icin gayet iyi fakat mikrofon ve ses kalitesi olarak rakiplerine gore geride.

Hocam yanlış anlamayın ses kalitesi olarak ROG pelta önermissinizde arkadaşa HS80 kötü mü bana hem ses kalitesi iyi olacak hem de mikrofonu iyi olacak bir kulaklık lazım yoksa yanlış mı anladım ben sizi 😂
Ses kalitesi olarak HS80 Max fena degil, mikrofon da onemli oldugu icin HS80 Max onerdim. HS80 Maxin mikrofonu ROG Peltadan daha iyi, Peltada ayrica mikrofonda delay sorunu var diye biliyorum. Fakat ses kalitesi onemliyse ROG Pelta da alinabilir.