Ses kalitesi olarak HS80 Max fena degil, mikrofon da onemli oldugu icin HS80 Max onerdim. HS80 Max'in mikrofonu ROG peltadan daha iyi, peltada ayrica mikrofonda delay sorunu var diye biliyorum. Fakat ses kalitesi onemliyse ROG pelta da alinabilir.

Bana ikisi de önemli olduğu için hocam o yüzden öyle bir kulaklık istedim TikTok yayınlarım için beni çok zor bir yol ayrımının içine bıraktınız şimdi hangisini seçsem çok zor bir soru 😂

@21312 hocam ayıp ya beni zor bir soruyla başa başa bırakip gittiniz 😂 hangisini seçebilirim acaba başka bildiğiniz güzel kulaklıklar varsa önerebilirsiniz bütçe sorun değil.

Son düzenleme:
Bana ikisi de önemli olduğu için hocam o yüzden öyle bir kulaklık istedim TikTok yayınlarım için beni çok zor bir yol ayrımının içine bıraktınız şimdi hangisini seçsem çok zor bir soru 😂

@21312 hocam ayıp ya beni zor bir soruyla başa başa bırakip gittiniz 😂 hangisini seçebilirim acaba başka bildiğiniz güzel kulaklıklar varsa önerebilirsiniz bütçe sorun değil.
Ses kalitesi olarak ROG Pelta, mikrofon olarak HS80 Max. Kayıt alacaksanız HS80 Max tercih edin derim.