Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Genelde her gün. En kötü ihtimalle haftada 5 defa.

Ben haftada 2 kez olmak üzere duş alıyorum. Peki ya siz?
Her sabah uyandığında en az 1 kez almalısın. Çok sık çarşaf değiştirmek istemiyorsan da özellikle yaz ayları yatmadan önce de alman iyi olur. İlla sabunla kendi derini yüzmene gerek yok. 5 dakika kadar su altında durup bi vücuduna su değdirsen ve özel bölgelerini yıkasan zaten yeterli. Şampuan da 3-4 günde bir kullan geri kalan günler sadece su ile ıslat. Hem derin hem de saçların daha sağlıklı kalır ki benim de Sedef ile baş etme yöntemimdir.

• Beğendim
İfadeler: 199
Her sabah uyandığında en az 1 kez almalısın. Çok sık çarşaf değiştirmek istemiyorsan da özellikle yaz ayları yatmadan önce de alman iyi olur. İlla sabunla kendi derini yüzmene gerek yok. 5 dakika kadar su altında durup bi vücuduna su değdirsen ve özel bölgelerini yıkasan zaten yeterli. Şampuan da 3-4 günde bir kullan geri kalan günler sadece su ile ıslat. Hem derin hem de saçların daha sağlıklı kalır ki benim de Sedef ile baş etme yöntemimdir.
Ben dusa girdigim zaman onu yapamiyorum, bu yuzden haftada 2 defa dus aliyorum yazin tabi 3-4u buluyor. Girdigimde detayli temizlendigim icin, istersem her gun gireyim yine sabunlarim takinti var bende oyle duz su tutunca temizlendigimi hissedemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.