- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Duş dediğin böyle 15 dakika müzik söyleyerek geçer hacı. 5 dakika içinde ben sadece kafamı 3 kere yıkayabiliyorum.Yok Hacı ben almayım ben duştan zevk almayı severim aceleci duşu hiç sevmem.
Spartan
Başarılı
Her sabah uyandığında en az 1 kez almalısın. Çok sık çarşaf değiştirmek istemiyorsan da özellikle yaz ayları yatmadan önce de alman iyi olur. İlla sabunla kendi derini yüzmene gerek yok. 5 dakika kadar su altında durup bir vücuduna su değdirsen ve özel bölgelerini yıkasan zaten yeterli. Şampuan da 3-4 günde bir kullan geri kalan günler sadece su ile ıslat. Hem derin hem de saçların daha sağlıklı kalır ki benim de Sedef ile baş etme yöntemimdir.
Bu arada aklıma gelmişken söyleyim. İnsanlar kirli olduğu için kötü kokuyorlar. Terledikleri için değil. Sen terlediğinde eğer vücudun kirliyse kötü kokarsın. Evden çıkmıyorsan olabilir her gün duş almayabilirsin belki ama. Evden aktif dışarı çıkıyorsan her gün alman lazım bana kalırsa. Spor'dan sonra duş alıyorlar mesela ama antrenman esnasında leş gibi kokuyor adam çünkü öncesi 2-3 gün belki duş almamış. Spora giderken duş alırım. Spor sonrası terimi silerim kimse de bu güne kadar bizzat sorduğum halde kötü kokuyorsun gibi bir yorum yapmadı.Ben dusa girdigim zaman onu yapamiyorum, bu yuzden haftada 2 defa dus aliyorum yazin tabi 3-4u buluyor. Girdigimde detayli temizlendigim icin, istersem her gun gireyim yine sabunlarim takinti var bende oyle duz su tutunca temizlendigimi hissedemiyorum.
Okul ve işe gidiliyorsa kesinlikle eve gelince duş alınmalı ondan ziyade gün içinde dışarıda durduysan gün sonu duş alınmalı ama evde isen 2 günde 1 ideal.Haftada 2 gün ne dostum sen leş gibi kokuyorsundur şimdi. Bizim sınıfta bir çocuk var babaanne gibi kokuyor yanına yaklaşılmıyor. Şu duşlarınızı her gün alın abi.
Evden Unversiteye, universiteden eve, o kadar benim disari cikmam. Ama her gun dusa giremiyorum cunku cok zamanimi aliyor dedigim gibi takintim var bayagi detayli temizleniyorum, vucut yipranir bir sure sonra 2 gun yetiyor bana carsamba ve pazar gunleri.Bu arada aklıma gelmişken söyleyim. İnsanlar kirli olduğu için kötü kokuyorlar. Terledikleri için değil. Sen terlediğinde eğer vücudun kirliyse eğer terlediğinde kötü kokarsın. Evden çıkmıyorsan olabilir her gün duş almayabilirsin belki ama. Evden aktif dışarı çıkıyorsan her gün alman lazım bana kalırsa. Spor'dan sonra duş alıyorlar mesela ama antrenman esnasında leş gibi kokuyor adam çünkü öncesi 2-3 gün belki duş almamış. Spora giderken duş alırım. Spor sonrası terimi silerim kimse de bu güne kadar bizzat sorduğum halde kötü kokuyorsun gibi bir yorum yapmadı.
Her gün alıyorum.
Leş gibi kokmayarak topluma verdiğiniz katkılar için teşekkür ederiz.
Spartan
Başarılı
Dostum sen zaten haftada 2 gün yaptığın için uzun sürüyor. Ben haftada 2 gün yapsam ölü deri pul pul dökülmeye başlar vücudumda ki o tarz durumda zaten uzun sürer duş alman. Her gün sabahları duş alsan haftada 1 kez de sağlam uzun bir banyo yapsan zaten vücudun o kadar uzun banyo yapmak istemeyecek.Evden Unversiteye, universiteden eve, o kadar benim disari cikmam. Ama her gun dusa giremiyorum cunku cok zamanimi aliyor dedigim gibi takintim var bayagi detayli temizleniyorum, vucut yipranir bir sure sonra 2 gun yetiyor bana carsamba ve pazar gunleri.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.