Kaç kilo olabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QQChart
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 71
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşınızı bilmiyordum ama yazları size uygun işler çıkabilir. Olumsuz düşünmeyin. Eldeki imkanlarla da bir süre idare edebilirsin.
Sanırım vücudum biraz büyük duruyor yaşıma göre ondan normaldir böyle demeniz. Bir de ben Eylülde 74-75 falandım bu gidişle yaz sonu daha da almaktan korkuyorum. Yaza kadar bir dayanmaya çalışacağım. Para kazanır en kötü 3-5 ay spor salonunda düzeltmeye giderim.

Çok takıntı etmene gerek yok. Yaşında 15, daha büyüyeceksin. Sadece yediklerine dikkat etmen ve biraz hareketli kalman yeterli olacaktır.

Çok takıntı etmene gerek yok. Yaşında 15, daha büyüyeceksin. Sadece yediklerine dikkat etmen ve biraz hareketli kalman yeterli olacaktır.
Geçen yıl kilom 65ti. Boy gene 177 ondan epey bir fark oluştuğunu hissedebiliyorum. Ondan kendimi biraz kötü hissediyorum.

Geçen yıl kilom 65ti. Boy gene 177 ondan epey bir fark oluştuğunu hissedebiliyorum. Ondan kendimi biraz kötü hissediyorum.

Bu durumu ailenize danıştınız mı? Danışmadıysanız danışın ve diyetisyene gitmeniz daha hızlı sonuçlar almana neden olur.

Bu durumu ailenize danıştınız mı? Danışmadıysanız danışın ve diyetisyene gitmeniz daha hızlı sonuçlar almana neden olur.
Aslında ailem de öyle çok kilo aldığımı fark etmiş gibi değiller. Kimse bana da baya kilo aldın kilolu oldun demedi hatta arkadaşlarıma 80 falanım dediğimde şaşırıp daha zayıf duruyorsun diyorlar. Yine de bir ailemle konuşmayı deneyeceğim sağolun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…