Ücretsizleri toplaya toplaya 120 oyun biriktirdim, Epic Games gibi ilkel bir platformdan ödeme yaparak oyun almazdım herhalde. Benim oyunlar genelde Steam'de.

Doğrusu Epic'in bir sürü sorunları var ama benim için en büyük sorun şu:
Steam'inki gibi bir yedekleme sistemi yok ve bu da bizi "manuel yolla" yedekleme yapmaya itiyor. Cidden kötü bir durum.

100'e yakın vardır herhalde. Hem satın aldığım oyunlar var hem de ücretsiz verilenler. Daha çok Steam'den alıyorum oyunları fakat çok ucuz oluyorsa Epic'ten alıyorum.

Doğrusu Epic'in bir sürü sorunları var ama benim için en büyük sorun şu:
Steam'inki gibi bir yedekleme sistemi yok ve bu da bizi "manuel yolla" yedekleme yapmaya itiyor. Cidden kötü bir durum.
Bu devirde hala "Bulut Save" olmaması kabul edilecek şey değil, ama çok fiyat farkı olduğundan katlanıyoruz Epic'e.
30 tanesi paraylan alınmış kalanı beleş 190 civarı oyunum var Epic'te.

Epic hesabımda 45 tane oyunum var:

Heroic Games Launcher_b1.webp

Tamamı da ya Amazon Prime Gaming'ten ya da doğrudan Epic'ten ücretsiz alındı. Epic üzerinden para verip de oyun almam. Oyunu formattan sonra tanıtamadıktan sonra ucuza almanın bir anlamı yok.

Aslında Epic, hiç de kötü oyun vermiyor. Biraz oyunları dikkatlice oynasak, aslında güzel oyunlar. Tek mesele, odaklanma sorunumuz var.