Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
YKS döneminden yeni çıktığım ve bu dönemde kilomu umursamadığım için 4 5 anca çıkıyor.
troken
Başarılı
70
Tek seferde 40, zorlarsam 50.
Belirli aralıklı setler halinde, araya dinlenme molaları koyarak toplamda 180 şınava tamamlıyorum.
Bu arada eğer arttırmak istiyorsanız yavaş yavaş arttırın. Mesela 1 ay boyunca haftada 3 gün şınav çekin. Aralarda birer gün kas liflerinin kendini iyileştirmesi için dinlenme günleri olsun. 1 ay geçince +5 arttırın. Bu şekilde aydan aya +5 arttırarak gidin. 1 aylık alışma süresi uzun gelirse 2 hafta da olur. Ben ilk başladığım gün 5 tane şınav zar zor çekebiliyordum. 5. şınavda zorlanırken şimdi 50. şınavda zorlanıyorum. Acele etmeden yavaş yavaş arttırmak gayet işe yarar bir yöntem oldu.
Belirli aralıklı setler halinde, araya dinlenme molaları koyarak toplamda 180 şınava tamamlıyorum.
Bu arada eğer arttırmak istiyorsanız yavaş yavaş arttırın. Mesela 1 ay boyunca haftada 3 gün şınav çekin. Aralarda birer gün kas liflerinin kendini iyileştirmesi için dinlenme günleri olsun. 1 ay geçince +5 arttırın. Bu şekilde aydan aya +5 arttırarak gidin. 1 aylık alışma süresi uzun gelirse 2 hafta da olur. Ben ilk başladığım gün 5 tane şınav zar zor çekebiliyordum. 5. şınavda zorlanırken şimdi 50. şınavda zorlanıyorum. Acele etmeden yavaş yavaş arttırmak gayet işe yarar bir yöntem oldu.
- Makaleler
- 9
Dikatim dağılmadığı sürece tek seferde 60.
Ken Carson
Uzman
Doğru formda 33. 34'ten sonra biraz form bozuluyor. O yüzden 33 tane. Çalışırsan kolaylıkla artar. Ben uğraşmıyorum.
CivcikSeverim
Uzman
Okulda bedende yapmışlardı ben 0 tane çekmiştim haylayda öyleyim.
PR almıştım bekarken, 86 ya kadar çıkabilmiştim. 45-50 den sonra kollarda yorgunluk başlıyordu. Barfiks ise 18, tek kol barfiks 7.