Detaylar
Kim cevapladı?dewberry
Üstün
Castle in the snow parcasi favorimdir, genel olarak cok guzrl isleri var bence.Eskişehirsporlu kardeşlerim için Kadebostany'nin yeri zaten ayrıdır, sizler için yeri nasıl bu güzide grubun?
Birçok kişi Castle'in the snow şarkısından tanıdı bu grubu. Bizim yeni nesil olarak tabir ettiğimiz gruba hitap etmiyor. The avaner grubu ile olan remix versiyonunu dinlerim. Bazen uzun yolda early morning dreams parçasını dinlerim remix versiyonunu. Bazı parçaları eski de olsa bizim toplum tarafından tam bilinmiyor. Parçaları genelde elektro müzik ile pop karışımı olduğu için çok yaygın dinlenmiyor. Ben genel olarak; cartel, karakan, the offspring gibi grupları dinleyerek büyüdüm. Eski tarzlardan karışık devam ediyorum. Sonuç olarak kadebostany günümüzdeki uyduruk birçok gruptan iyidir.
SF26
Üstün
Castle in the snow parcasi favorimdir, genel olarak cok guzrl isleri var bence.
Far East Movement'tan daha kötü oldu sonları bence dinlenme açısından.Birçok kişi Castle'in the snow şarkısından tanıdı bu grubu. Bizim yeni nesil olarak tabir ettiğimiz gruba hitap etmiyor. The avaner grubu ile olan remix versiyonunu dinlerim. Bazen uzun yolda early morning dreams parçasını dinlerim remix versiyonunu. Bazı parçaları eski de olsa bizim toplum tarafından tam bilinmiyor. Parçaları genelde elektro müzik ile pop karışımı olduğu için çok yaygın dinlenmiyor. Ben genel olarak; cartel, karakan, the offspring gibi grupları dinleyerek büyüdüm. Eski tarzlardan karışık devam ediyorum. Sonuç olarak kadebostany günümüzdeki uyduruk birçok gruptan iyidir.
Far east Movement'tan daha kötü oldu sonları bence dinlenme açısından.
Evet o dönem şarkıları olarak; LP - Lost on you, Lost frequencies - are you withe me falan var, akış listesini bu şekilde sıralayınca gideri var. Ama zaman geçtikce kalite düşüyor ve tarz değişiyor, bazı gruplar hariç.
Bu da benden sana bonus olsun @SF26

Son düzenleme:
SF26
Üstün
Bu adam ağzının tadını biliyor.
Hocam biz varken TikTok yoktu şarkıları oradan öğrenmedik, tarz temelden geliyor en sağlamından sıkıntı yok