Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
@Enderez, son gördüğüm örneklerin birisinde kızın babasıyla sorunu vardı ve ilk dediğiniz cümle de mantıklı geldi. Gene de insanın bile bile canının yanmasını istemesi de hoş değil bence.
Babasından şiddet gibi bir ilgiyi bile görmeyenler için bu gayet normal bir ilgi.
Dümdüz zeka noksanlığı olduğunu savunuyorum. Aklı başında düzgün bir kadın & erkek böyle kişilerle birlikte olmaz.
A
agg1401
Ziyaretçi
Kabullenilmiş çaresizlik. O kadınların gideceği bir yer var mı? Hadi gitti kurtardı bir şekilde ya sonrası?
@Enderez, bence bunun bilimde bir karşılığı olmalı. Bilimde bunun karşılığı var mı? Bu bir hastalık olmalı bence.
@Silinen üye, onu konuda eksik belirtmişim. Evli olmayan kadınlar açısından düşünebilirsiniz.
@Silinen üye, onu konuda eksik belirtmişim. Evli olmayan kadınlar açısından düşünebilirsiniz.
@Silinen üye, sizi anlıyorum. Dediğiniz gibi evli kadınların gidecek yeri olmuyor ya da çoluk çocuğu oluyor, onlar için katlanmak zorunda kalabiliyor ancak kişiler evli değil ve istese gidebilir. Ona rağmen gitmiyor. Bu açıdan bakmanızı istemiştim aslında.
Çok temel bir şey var hem biraz okuduğum hem de gerçek hayatta gördüğüm; erkek maskulen ve "otorite" boşluğu yok, böyle bir durumda kadın feminen durumda kalıyor ve aslında her şey normal ama bahsediler öyle aşırı şiddet vs yok. Erkek engelli duruma geldi veya ağır bir "depresyona" girdi. Bu sefer kadın "otorite" boşluğunu doldurmaya başlıyor ve tersi durum gerçekleşiyor "kadın erkeğe şiddet uyguluyor". Aslında evrilsel olarak bu olması gereken "otorite" boşluğunu erkek çok daha profesyonel yönetiyor, kadının otorite sağlama konusunda erkekten çok geride olduğunu düşünüyorum.
- Makaleler
- 1
Düşünmüyorum.
Orta Doğu ülkesinin vatandaşının maruz kaldığı veya istediği yaşam biçiminde mantık aranmaz.
Orta Doğu ülkesinin vatandaşının maruz kaldığı veya istediği yaşam biçiminde mantık aranmaz.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-