Bak bu oyunu gözüme kestirdim hocam. Aslında daha önce de görmüştüm bunu. Sanırım ben hikaye odaklı öyle karman çorman bir olay akışı olamyan oyunları sever oldum.

Hocam ses paketi çok güzel oyunda çok güzel kafa dinlemelik rahatlamalık oyundur kendisi. Diğer arkadaşların attığı oyunlarda güzel fakat yine içlerinde bir ah öldüm tarzı olaylar olacaktır bu oyun on numara olur size.

Şu anda anladığım şey, yeni bir hikâyeli oyuna başlamadan önce biraz “kafa dağıtmam” gerektiğini fark ettim. Şu sıralar Roguelike oyunlara yöneldim fakat bir süre sonra bu tür oyunlar sıkıcı hâle geliyor. Başka türden oyun önerileriniz varsa lütfen yazın.
Stardew Valley oynamayı deneyebilirsiniz mesela.

Şu anda anladığım şey, yeni bir hikâyeli oyuna başlamadan önce biraz “kafa dağıtmam” gerektiğini fark ettim. Şu sıralar Roguelike oyunlara yöneldim fakat bir süre sonra bu tür oyunlar sıkıcı hâle geliyor. Başka türden oyun önerileriniz varsa lütfen yazın.
Ps2 oyunlarını vesaire deneyebilirsin bunlar genelde tutturdun mu bırakamadığın oyunlar içerebiliyor şahsen Shaolin Monks gibi dümdüz bir oyunu hiç sıkılmadan oynamıştım ama GTA 5 ,Dying Light 2 için aynısı olmadı. Bu yüzden kişiden kişiye çok değişebilen bir şey . Her ne kadar optimizasyonuyla ayar etse de oynarken çok keyif almıştım farklı bir atmosferi vardı oyunun.

Hocam Megabonk rogue-like.

Mirror's Edge, Mon Bazou, Anomaly Agent veya The Planet Crafter oyunlarına şans verebilirsin.
Mirror’s Edge de o oyunlardan biridir benim için hatta 4 defa bitirdiğim ilk ve tek oyundur kendileri .

Yeni ücretsiz olan Callisto Protocol başlayabilirsin, kafa dağıtmalık oyun ise Project Zomboid öneririm.