Yiğidowski Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 1.018 Çözümler 2 Beğeniler 354 Yer Türkiye Cumhuriyeti 11 Mart 2025 #1 Kütüphanemde olan bir oyun önerir misiniz? Kafa dağıtmalık, sinir bozmayacak. Hikayesi varsa uzun olmayan. Boş boş Forza Horizon oynayıp duruyorum sadece. Steam Community :: Yiğit No information given. steamcommunity.com
Kütüphanemde olan bir oyun önerir misiniz? Kafa dağıtmalık, sinir bozmayacak. Hikayesi varsa uzun olmayan. Boş boş Forza Horizon oynayıp duruyorum sadece. Steam Community :: Yiğit No information given. steamcommunity.com
Aeronight 22 Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.765 Makaleler 61 Çözümler 26 Beğeniler 2.281 Yer Noxus 11 Mart 2025 #2 Witcher 3'ü bitirmemişsin. Onu bitir bence. En kolay modda canavar kes dur. GTA 5'in kaos modu da sarabilir. Deneyebilirsin. Ben eğleniyorum açıkçası.
Witcher 3'ü bitirmemişsin. Onu bitir bence. En kolay modda canavar kes dur. GTA 5'in kaos modu da sarabilir. Deneyebilirsin. Ben eğleniyorum açıkçası.
KS KS Yiğidowski Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 1.018 Çözümler 2 Beğeniler 354 Yer Türkiye Cumhuriyeti 11 Mart 2025 #3 Aeronight dedi: Witcher 3'ü bitirmemişsin. Onu bitir bence. En kolay modda canavar kes dur. GTA 5'in kaos modu da sarabilir. Deneyebilirsin. Ben eğleniyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Kaos modu tam olarak ne? Oyun içinde mi kurulan bir mod mu yoksa?
Aeronight dedi: Witcher 3'ü bitirmemişsin. Onu bitir bence. En kolay modda canavar kes dur. GTA 5'in kaos modu da sarabilir. Deneyebilirsin. Ben eğleniyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Kaos modu tam olarak ne? Oyun içinde mi kurulan bir mod mu yoksa?
Aeronight 22 Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.765 Makaleler 61 Çözümler 26 Beğeniler 2.281 Yer Noxus 11 Mart 2025 #4 Yiğidowski dedi: Kaos modu tam olarak ne? Oyun içinde mi kurulan bir mod mu yoksa? Genişletmek için tıkla... İçinde ekstra modlar da var. Kısacası 30 saniyede bir falan rastgele geçici bir efekt veriyor.
Yiğidowski dedi: Kaos modu tam olarak ne? Oyun içinde mi kurulan bir mod mu yoksa? Genişletmek için tıkla... İçinde ekstra modlar da var. Kısacası 30 saniyede bir falan rastgele geçici bir efekt veriyor.
U Uranos 64 Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 2.087 Çözümler 2 Beğeniler 1.500 Yer Adana 12 Mart 2025 #5 Gta 5 story mode oynayabilirsiniz yama kurup, sinirlenmeniz imkansız zaten 3 defa yapamadığınızda o görevi atlayabiliyorsunuz.
Gta 5 story mode oynayabilirsiniz yama kurup, sinirlenmeniz imkansız zaten 3 defa yapamadığınızda o görevi atlayabiliyorsunuz.