Koruyucu ile de aynı sesi çıkaracak, bunun sebebi kalem. Kağıt hissi veren koruyucuları önermem ayrıca, hem görüntüyü hem de kalemin ucunu bozuyor.
Hocam spigen önermiştiniz onun stokları bitmiş. Temperli cam takmayacağım kesinde kağıt hissi taksammı takmasammı bilemedim. Yedek uc almayı düşünüyordum. Bu kalem ekranı çiziyormuş diye söylentilerde var doğru mudur?

Evet çiziyor. Benim iPad'imde aynısı oldu. İlerlememesi için temperli cam taktım. Gayet memnunum. Kağıt koruyucu görüntüyü berbat hale getiriyor.

Evet çiziyor. Benim iPad'imde aynısı oldu. İlerlememesi için temperli cam taktım. Gayet memnunum. Kağıt koruyucu görüntüyü berbat hale getiriyor.
Temperli camdada kalemde buz pistindeymiş gibi bir havası oluyor. Kağıt hissininde pürüzleri aşındığı için bir süreden sonra kalemi aşındırmıyormuş. Yedek uçta alsam bu sorun çözülür gibi duruyor. Ekran kalitesinin bozulmasıda kötü bir durum fakat yazım hissiyatı benim için çok daha önemli.

Temperli camdada kalemde buz pistindeymiş gibi bir havası oluyor. Kağıt hissininde pürüzleri aşındığı için bir süreden sonra kalemi aşındırmıyormuş. Yedek uçta alsam bu sorun çözülür gibi duruyor. Ekran kalitesinin bozulmasıda kötü bir durum fakat yazım hissiyatı benim için çok daha önemli.
Orijinal cam daha buz pistinde gibi hocam. Temperli camda biraz daha rahat yazılıyor. Pürüzlü ekranın tek artısı dediğiniz gibi yazım hissiyatı. Ne koruyuculuk özelliği var ne de darbe emme.

Ne varsa sat Huawei MatePad 11.5s papermatte al, ciddi söylüyorum. Eğer Apple ekosistem kullanmıyorsan, Google servisleri resmi olarak olmamasından dolayı manuel olarak kurmaya uğraşırım diyorsan, işlemci gerektiren işlerle pek ilgilenmiyorum diyorsan bence al.

Orijinal cam daha buz pistinde gibi hocam. Temperli camda biraz daha rahat yazılıyor. Pürüzlü ekranın tek artısı dediğiniz gibi yazım hissiyatı. Ne koruyuculuk özelliği var ne de darbe emme.
Hocam siz öyle diyorsanız öyle yapıyım. Spigen markasına baktım fakat gerek sıfır gerek ikinci elde ürününü bulamadım. Hangi ürünleri önerirsiniz?