Ben değiştirmeyeceğim sistemi, beraber değiştireceğiz. Kol kola, el ele verip beraber yapacağız gerekirse. Bir tane ülkemiz, onu da bırakıp kaçarsak hiçbir şeyimiz kalmaz; sonuna kadar beraberiz.
Kudurdular iyice ya, yaz yaklaşırken kuduran hamam böcekleri gibiler. Tutuklayıp besleyeceklerine halkın önüne bıraksalar böyle şeyler azalır aslında. Caydırıcılık yok.
Ben değiştirmeyeceğim sistemi, beraber değiştireceğiz. Kol kola, el ele verip beraber yapacağız gerekirse. Bir tane ülkemiz, onu da bırakıp kaçarsak hiçbir şeyimiz kalmaz; sonuna kadar beraberiz.
30 yaşındayım ve çevremde zengin ve hayatı boyunca para sıkıntısı yaşamayacak işlerde çalışan doktor eczacı avukat müfettiş arkadaşlarım var. Maalesef halk yıllardır bu şiddet düzenine sürükleniyor yıllardır sorun var diyorum ama rahatları bozulmasın onlara ulaşmaz bu olaylar diye hükümeti savunuyorlar alttan alttan. Olan bizim gibi halktan insanlara oluyor.
Instagram üzerinde gördüğüm bazı paylaşımların yorumlarında “hepsi İsrail'in oyunu, iç karışıklık çıkarmaya çalışıyorlar bu olayların üst üste gelmesi normal değil” tarzı şeyler yazanlar olmuş. Siz ne düşünüyorsunuz?
Instagram üzerinde gördüğüm bazı paylaşımların yorumlarında “hepsi İsrail'in oyunu, iç karışıklık çıkarmaya çalışıyorlar bu olayların üst üste gelmesi normal değil” tarzı şeyler yazanlar olmuş. Siz ne düşünüyorsunuz?