25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Kahve makinesi almak istiyorum, şu an sadece Türk kahvesi yapabilen bir makinem var fakat kahve makineleri hakkında bilgim yok. Philips nasıldır? Ayrıca bütçe en az kaç olmalı? Otomatik olunca falan ne oluyor bilmiyorum.

Otomatik kahve makinesi önermem.

1,5 sene boyunca orta segment Philips oto atim kahve makinesı kullandık ve ondan önce 6 sene geçirdiğimiz electrolux espresso ve delonghi öğütücü ile çok daha iyi bir tat alabiliyorduk.

Şu anda gaggia E24 ve konchero monstro kullanıyoruz ve bariz çok daha lezzetli ve aromalı bir kahve alabiliyoruz. Kahvenin daha sıcak çıkmasından bahsetmiyorum bile.

Otomatik makinenın yek avatanjı var o da basıyorsun yapıyor, ötesi yok maalesef.

Ben olsam uygun fiyatlı bir espresso makinesı ve öğütücü alırdım.

Öğütücü benim öğütücüm ile aynı, espresso makinesi ise abimde var ve gayet iyi çıktılar alabiliyor.

Amazon'dan bu ürüne uygun dipsiz portafiltre ve sepet alındığı vakit gerçekten lezzetli kahveler elde edilebiliyor. Phillips'e 19000 vermektense bu şekilde bir tercihte bulunurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Otomatik kahve makinesi önermem.

1,5 sene boyunca orta segment Philips oto atim kahve makinesı kullandık ve ondan önce 6 sene geçirdiğimiz electrolux espresso ve delonghi öğütücü ile çok daha iyi bir tat alabiliyorduk.

Otomatik olanlarda tadını veya sertlik seviyesini kullanıcı ayarlıyor diye biliyorum, doğru mu? Doğru ayarı bulamamış olma ihtimaliniz var mı?

5-10 bin biraz pahalı geldi otomatik olmamasına rağmen, 9 bine otomatik kahve makinesi var çünkü.

Kahvenin daha sıcak çıkmasından bahsetmiyorum bile.
Kahve çok soğuk çıkmıyorsa sorun olmaz benim için, çok sıcak olunca içemiyorum zaten ben. Yine de öneriniz için teşekkürler.