25457
Uzman
Kahve makinesi almak istiyorum, şu an sadece Türk kahvesi yapabilen bir makinem var fakat kahve makineleri hakkında bilgim yok. Philips nasıldır? Ayrıca bütçe en az kaç olmalı? Otomatik olunca falan ne oluyor bilmiyorum.
Bütçem en fazla 20-25, ne kadar çok kahve yapabilirse o kadar iyi olur.Ne tip kahve yapacaksin? Sadece duz filtre kahve mi?
4400 alın geçin.Bütçem en fazla 20-25, ne kadar çok kahve yapabilirse o kadar iyi olur.
Attığınız ürünü alacağım o zaman, aynı satıcıdan mı aldınız? Ürün paketlemesi nasıldı?Bu ay Philips 4400 serisi kahve makinesi satın aldım. Genel olarak memnunum, henüz bir tatsızlık yaşamadım. Piyasayı çok fazla araştırmadım ancak alınabilecek fiyat dengesini koruyan ürünlerden biri.
Kahve makinesi almak istiyorum, şu an sadece Türk kahvesi yapabilen bir makinem var fakat kahve makineleri hakkında bilgim yok. Philips nasıldır? Ayrıca bütçe en az kaç olmalı? Otomatik olunca falan ne oluyor bilmiyorum.
Tanıdıklarım kullanıyordu, bilindik bir marka olduğundan Philips dikkatimi çekti. Ne önerirsiniz peki?Philips alma periyodik temizlik istiyor temizlemesi zor ve pahalı marka önermiyorum.
Otomatik kahve makinesi önermem.
1,5 sene boyunca orta segment Philips oto atim kahve makinesı kullandık ve ondan önce 6 sene geçirdiğimiz electrolux espresso ve delonghi öğütücü ile çok daha iyi bir tat alabiliyorduk.
Öğütücü benim öğütücüm ile aynı, espresso makinesi ise abimde var ve gayet iyi çıktılar alabiliyor.
Kahve çok soğuk çıkmıyorsa sorun olmaz benim için, çok sıcak olunca içemiyorum zaten ben. Yine de öneriniz için teşekkürler.Kahvenin daha sıcak çıkmasından bahsetmiyorum bile.